До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

4 ідеальні сукні для високих дівчат

Довгі сукні є не лише одним з головних трендів цього літа, а й мають бути позачасовою тенденцією у гардеробі високих дівчат. Хіба може бути щось краще за підкреслений мідісукнею силует? Розповідаємо, які сукні є найбажанішими цього сезону, коли ви вище за 170 сантиметрів та хочете створити неперевершений літній образ.

Сукня з ременем

При будь-якому зрості та формах важливо слідкувати за пропорціями модного образу. Найпростішим аксесуаром, який додає стилізації ліній та вдало поєднується із сукнями є ремінь. Просто закріпіть його на талії — й ідеальний образ готовий.

Реклама

Instagram @anoukyve
Instagram @anoukyve

Bottega Veneta
Bottega Veneta

The Row
The Row

Сукня з вирізом

Виріз – один з найпопулярніших трендів літа 2024. Ми вже бачили його на купальниках та кросівках, а тепер нагадуємо й про мідісукні. Сукня із вирізом має неперевершений ореол сексуальності, а ще завдяки такому елементу знову наявна гра пропорцій, яка балансує силует та додає стрункості.

Instagram @rosiehw
Instagram @rosiehw

Christopher Esber
Christopher Esber

Galvan
Galvan

Сукня-водолазка

Водолазку звично асоціювати з холодною порою року, однак це не стосується легких та гнучких тканин, які приємно обіймають тіло. А коли це сукня без рукавів, то гарніший образ складно й уявити.

Instagram @kendalljenner
Instagram @kendalljenner

Khaite
Khaite

AYA MUSE
AYA MUSE

Сукня з пишною спідницею

Коли ви маленького зросту, щоб підібрати гарну довгу сукню з пишною спідницею може знадобитися багато часу. Натомість коли ви вищі за переважну більшість модниць, ваші пропорції важко порушити пишною мідіспідницею. Навіть навпаки — ваш силует матиме ще більш витончений вигляд.

Instagram @hoskelsa
Instagram @hoskelsa

Alexander McQueen
Alexander McQueen

MATTEAU
MATTEAU

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.