До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 модних способів носити мідісукню цього літа

Незалежно від пори року, мідісукні завжди будуть найкращими союзниками, щоб мати бездоганний вигляд у найбільш практичний спосіб. Різноманітність дизайнів дозволяє виглядати по-різному без шкоди для елегантності: від суконь-сорочок до сліп-суконь та прозорих моделей.

Сукні довжиною нижче коліна вирізняються своєю універсальністю та елегантністю. Модниці носять їх у поєднанні з босоніжками на пласкій підошві, туфлями на високих підборах, балетками та навіть спортивним взуттям, однак дизайнери рекомендують римувати їх із більш стриманим, але не менш вдалим взуттям — лоферами. Vogue.ua зібрав 8 наймодніших способів носити мідісукню поточного літа.

Реклама

Мідісукня з рюшами + лофери з китицями

Настав час відпочити від босоніжок і носити привабливі сукні в поєднанні з лоферами. Зробіть вибір на користь плаття середньої довжини блідо-рожевого кольору з рукавами-буфами та чарівними воланами. Моделі з пишним силуетом — це стильна ставка цього літа, згідно з колекціями Bally та AZ Factory. Образ варто завершити класичними лоферами з китицями.

Прозора мідісукня + замшеві лофери

Так, "голі" мідісукні більше не є ексклюзивом для вечірніх виходів чи особливої нагоди. Вони є ключем до гламурного образу на щодень, варто лише поєднати їх із лоферами. Виберіть пару з коричневої замші та одягніть сукню поверх бежевої блузи, щоб надати їй легкості.

Мідісукня з торочками + лаковані лофери

Немає нічого елегантнішого, ніж сукня довжиною нижче колін із розкішними торочками — ідеальна річ, яка привертає увагу. Цього року streetstyle-зірки радять вибрати в пару лаковані лофери, універсальне та позачасове взуття. Ідея полягає в тому, щоб побудувати монохромний образ, який впишеться в різні сценарії: від офісу до прогулянки містом.

Мідісукня кроше + білі лофери з квадратним носком

Так, навіть найелегантніші сукні, виконані в техніці кроше, матимуть фантастичний вигляд із лоферами. Секрет полягає в тому, щоб інвестувати в мінімалістичне взуття з квадратним носком і носити його зі злегка приталеною сукнею.

Смугаста сукня-сорочка довжини міді + лофери

Якщо ми чогось навчилися з шоу Alberta Ferretti та CFCL сезону весна-літо 2024, то це те, що цього літа найкраще носити смугасті сукні. Неважливо, чи це сукні-сорочки, моделі без бретельок або з V-подібним вирізом, вони завжди будуть бездоганними з усіма типами лоферів, зокрема з трековою підошвою.

Мідісукня з рюшами + оксамитові лофери

Елегантні мідісукні з пір’ям або рюшами охоче поєднуються із оксамитовими лоферами. Таким чином образу додається вишукана нотка. Бренди Saint Laurent та Miu Miu мають у своїх колекціях таке взуття, яке робить вбрання виразним і бездоганним, — і не треба взувати традиційних підборів.

Сліп-сукня довжини міді + лофери на підборах

Замість того, щоб носити мідісукню та типові босоніжки на високих підборах, краще наважитися надати їй вишуканого вигляду за допомогою пари лоферів із трикутним носком і підборами. Двоколірні моделі в коричневих тонах створюють ефектний контраст у монохромних образах, тож вони не випадково продовжують підкорювати вулиці міст.

Смугаста мідісукня + фактурні лофери

Комбінуйте смугасті мідісукні з текстурованими лоферами та блейзерами яскравих тонів. Формальний характер плетеного шкіряного взуття є ключем вбрання: воно привертає увагу на роботі, але водночас надає професійного вигляду.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.