До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити вельветові штани цієї осені

Вельветові штани – культовий одяг із ретро-тонами, який чекав свого часу, щоб зробити зірковий камбек. Не має значення, поєднуєте ви їх із ботильйонами, кросівками на танкетці чи лоферами, вони завжди виглядатимуть чудово. Вуличний стиль також підтвердив, що вельветові штани стануть головними героями сезону, особливо в осінніх кольорах, як-от коричневий, оливково-зелений і бежевий.

Вельветові штани з високою посадкою та туфлі-човники

Реклама

Якщо ви коли-небудь думали, що вельветові штани нудні, тепер ви не захочете їх знімати весь сезон, оскільки streetstyle-зірки підтвердили, що зараз вони актуальні, ніж будь-коли. Особливо силуети з завищеною талією в стриманих кольорах, які зроблять образ елегантним, водночас підкреслюючи силует. Римуйте їх з базовими речами гардеробу, такими як майки та класичні туфлі-човники.

Сірий вельвет і кольорові аксесуари

Сірий колір захопив основні елементи гардеробу: светри, костюми, пальта, блейзери і, звісно, вельветові штани. Саме вони допоможуть створити витончений і сучасний образ. Зробіть вибір на користь розкльошених моделей, додайте відповідний верх і закінчіть кольоровим взуттям.

Зелені вельветові штани та черевики на платформі

Традиційні фактурні штани залишилися в минулому. Модниці виводять їх на новий рівень, роблячи ставку на яскраві кольори, як-от зелений лайм, створений для сміливих образів. Не бійтеся поєднувати моделі із завищеною талією з відповідними блузами чи водолазками і черевиками на платформі, культовою парою, щоб створити ретро-вбрання, яке буде важко проігнорувати.

Червоні вельветові штани та металізовані босоніжки

Цього сезону вельветові штани можуть скрасити навіть найпохмуріші дні сезону – завдяки моделям у спокусливих відтінках, які варіюються від класичних землистих кольорів до найбільш чарівних і насичених. Ідея полягає в тому, щоб схилятися до речей червоного кольору, які якнайкраще римуються з білими сорочками та металізованим взуттям. Непогрішний альянс, який можна одягнути як удень, так і ввечері.

Вельветові штани та білі ботильйони

З іншого боку, бежеві вельветові штани стануть найкращим союзником мінімалістичного стилю, який водночас поєднує прості та елегантні речі. Не дарма такі бренди, як Akris і Bally, показали їх у колекціях сезону осінь-зима 2023/2024, і це достатня причина, щоб тримати їх у полі зору. Створюйте з ними ошатні образи в стилі преппі, що складаються з блейзера, білої блузи і контрастного светра.

Широкі вельветові штани

Експерти моди вже визначилися, який одяг змусить вас відпочити від рожевої Барбі – вельветові штани зеленого кольору. Головна особливість фасону полягає у високій посадці та широких штанинах, які надають образу сили. Просто додайте класичну білу сорочку і закінчіть відповідним блейзером, щоб створити ідеальне осіннє вбрання.

Вельветові штани та лофери

Коричневі вельветові штани – обовʼязкова річ, завдяки якій можна відчувати себе вишукано та стильно. Носіть їх із класичним твідовим жакетом, який додає образу жіночності, та закінчіть парою завжди актуальних лоферів.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.