До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: з чим носити сабо цього літа

В останні сезони на подіумах переважають два чинники – комфорт і естетика бохо. І хоча на перший погляд здається, що вони не мають нічого спільного, трохи глибший розгляд виявляє спільний знаменник сабо. Balenciaga, JW Anderson, Fendi та Etro це деякі з брендів, які наважилися показати їх у найавангарднішій версії. Від моделей на платформі до силуетів з асиметричними та навіть ламінованими підборами, які підтверджують, що дерев’яне взуття сабо це якраз те, що потрібно поточного літа. Vogue.ua зібрав 8 найкращих образів streetstyle-зірок та зʼясував, з чим найкраще поєднувати сабо просто зараз.

Сабо зі штанами кльош

Реклама

Сабо були справжнім гітом наприкінці 1990-х і напочатку 2000-х років, однак це взуття створено, щоб завжди бути центром уваги. У 1970-ті, коли богемна естетика поширювалася надзвичайно швидко, сабо стали ідеальним засобом для демонстрації ще однієї ікони того часу — штанів кльош. Комбінація є влучною і цього року, але з більш нейтральною палітрою, як-от чорний, коричневий та, звісно, білий.

Сабо і джинси прямого крою

Сабо чудово пасуть до суконь та джинсів — двох основних речей, які є у кожного з нас у гардеробі. Модниці радять віддати перевагу сучасним моделям коричневого кольору на високих дерев’яних підборах у поєднанні з джинсами прямого крою із загнутим краєм і світло-блакитною сорочкою.

Сабо з широкими штанами та блейзером

Офісні образи можуть стати цікавішими завдяки білим сабо, оскільки вони надають оригінального відтінку всьому вбранню. Особливо якщо говорити про одну з найпоширеніших моделей штанів цього сезону — мішкуваті. Цей одяг легко додається до робочої уніформи в поєднанні з великими блейзерами та елегантними блузами. А якщо ви шукаєте щось для особливого випадку, аксесуари, як-от намиста та великі сережки, зроблять свою справу.

Сабо з сукнею в стилі бохо

Як і сабо, сукні в стилі бохо стануть чудовим доповненням будь-якого гардероба поточного літа. Незалежно від того, прозора ця модель чи ні, правда в тому, що цей дует якнайкраще працює разом. Додайте плетену сумку, протисонцеві окуляри та шовковий аксесуар для волосся, щоб завершити образ.

Картаті сабо з мідісукнею

Інвестиція в сабо — ідеальний привід вийти з передбачуваного стилю та наважитися поекспериментувати з унікальним взуттям. Як щодо пари з шотландським принтом? Streetstyle-зірки не бояться поєднувати їх із елегантними мідісукнями і змішувати кілька принтів в одному образі, оскільки ідея полягає в недотриманні традиційних правил.

Сабо з сукнею з рукавами-буфами

Романтичні сукні зі спідницею кльош і рукавами-буфами залишаються в сезонних трендах з дуже простої причини — вони надзвичайно гарні. Щоб використати їх найкращим чином, відповіддю стануть сабо з шипами та легкий кардиган за бажанням.

Сабо з мініспідницею і білими колготками

Білі колготки були ключем до багатьох нарядів модниць, які часто поєднували їх зі спідницями для більш романтичного образу. Схоже вбрання можна легко відтворити за допомогою мініспідниці зі складками нейтральних тонів і жакета або блейзера в тон. Однак, щоб надати цьому класичному образу родзинку, додайте сабо на платформі яскравих кольорів, щоб усі погляди були прикуті до взуття.

Сабо з квітчастою спідницею та блузою з драпіруванням

Одна з причин, чому вироби таких брендів, як Dior і Oscar de la Renta, є такими символічними, полягає в їхньому зв’язку з природою, точніше з квітами. Так, елементи з флористичними мотивами, як-от спідниці та пальта, додадуть гардеробу жвавості. Доповнити вбрання рекомендуємо блузою з драпіруванням і мінімалістичними сабо, які не конкурують з рештою одягу.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.