До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендея у трейлері нового фільму Луки Ґуаданьїно "Суперники"

Ще одна гарна новина для шанувальників Зендеї: вже 25 квітня в український прокат виходить нова стрічка Луки Ґуаданьїно, де акторка втілила роль талановитої тенісистки. Разом із зіркою "Дюни" у новому фільмі Ґуаданьїно знялися Джош ОʼКоннор (серіал "Корона") та Майк Файст ("Вестсайдська історія").

Реклама

Фільм розповідає про Ташу Дункан (Зендея), колись неймовірно талановиту тенісистку. Тепер вона стала впливовою тренеркою. Чоловік Таші — теж тенісист, Арт (Майк Файст) — переживає серію програшів, але вона придумує, як здолати невдачі. Та план Таші стикається із несподіваним поворотом, адже наступний суперник чоловіка — Патрік (Джош ОʼКоннор) — його колишній найкращий друг і екс-коханий Таші. Оскільки минуле й сьогодення зустрічаються, а напруга зростає, Таша мусить запитати себе, чого коштуватиме перемога.

Зніманням у фільмі передував довгий період підготовки — Зендея, наприклад, понад три місяці займалася тенісом, аби перевтілитися в Ташу. За словами Луки Ґуаданьїно, "Суперники" — це напружена "еротична спортивна драма", на створення якої його зокрема надихнула сама Зендея.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.