До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку джинсову куртку купити цієї весни

Денім — наймодніший матеріал нинішнього сезону. Про це свідчать колекції брендів, які цієї весни запропонували безліч варіантів із джинсової тканини. Окрім джинсів і спідниць з деніму, дизайнери показали джинсові топи, сукні й навіть взуття та сумки з цього універсального матеріалу. На окрему увагу заслуговують джинсові куртки, які популяризували зірки у 1980-х і 1990-х роках. Тоді куртки з деніму носили Кейт Мосс і Мадонна, а зараз в них можна побачити сестер Гадід і Гейлі Бібер. Оскільки весна вже панує на вулицях, пропонуємо розглянути модні джинсові куртки, які вам знадобляться для стильних виходів вже скоро.

Diesel
Diesel

Реклама

Джинсові куртки — найуніверсальніша річ у повсякденному весняно-літньому гардеробі й гарна альтернатива вʼязаним кардиганам і обʼємним бомберам. Ви можете носити їх як у total-denim-образах, які, до речі, є найпопулярнішим трендом цього сезону, так і комбінувати з романтичними сукнями у стилі бохо, штанами і футболками та спідницями й туфлями. Серед найактуальніших моделей у цьому сезоні — куртки з вінтажним ефектом. Знайти модну куртку, яка нагадує зістарений денім, можна в колекціях Diesel, Givenchy і Masha Popova.

Khaite
Khaite

AZ Factory
AZ Factory

Givenchy
Givenchy

Дизайнери скучили за жіночними силуетами, і тому в колекціях весна-літо 2023 року з'явилися укорочені джинсові куртки та моделі приталеного крою. Altuzarra продемонстрували коротку куртку без ґудзиків, Vivetta показали варіант з деніму з блискучим декором, Courègges зробили ставку на силуетну модель нового крою, а Iro запропонували джинсову куртку з об'ємними плечима та акцентом на талії. Для шанувальниць маскулінних силуетів є куртки великого розміру, ніби запозичені з чоловічого гардеробу. Khaite та AZ Factory чудово впоралися з цим завданням.

Altuzarra
Altuzarra

Vivetta
Vivetta

Couregges
Couregges

Iro
Iro

Masha Popova
Masha Popova

Крім джинсових курток, дизайнери запропонували також полегшений варіант деніму, який можна носити на голе тіло. Йдеться про сорочки з деніму, як продовження "канадського смокінгу" або total-образу із джинсової тканини. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях Blumarine, Off-White та Burberry. Носити їх бренди пропонують у новий спосіб — розстібаючи не верхні, а нижні ґудзики сорочки, дещо оголюючи частину преса.

Off-White
Off-White

Blumarine
Blumarine

Burberry
Burberry

Vogue.ua зібрав наймодніші джинсові куртки цієї весни, які вам знадобляться вже у травні, — від обʼємних моделей з логотипами Alexander Wang і Miu Miu до варіантів із вінтажним ефектом Prada і Diesel.

<b>MIU MIU</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.