До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: темно-синій светр — класика зимового гардероба

Є светр, який завжди залишається актуальним і став своєрідним порятунком, коли справа стосується стилю. Універсальний темно-синій светр заслужив почесне місце в гардеробах модниць, а також став обов’язковим елементом зимового сезону. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, як модно носити темно-синій светр цього року.

Реклама

Насправді темно-синій светр є ​​типовим елементом військово-морської форми, який мода перетворила на класичний і позачасовий одяг — шикарний і універсальний. Ці характеристики роблять його ідеальним вибором для різних образів, подій і сезонів: светри доступні в тонкій в’язці, щоб носити на плечах навесні, і з кашеміру, щоб носити під пальта та жакети восени та взимку. Гладкий, ребристий або плетений трикотаж обʼємного силуету ідеально поєднується з джинсами, мініспідницями та сукнями.

Вуличний стиль підтверджує, що модниці з усіх куточків світу зробили темно-синій светр невід’ємною частиною свого стилю. Інсайдери та знаменитості — зокрема Вікторія Бекгем, яка віддає перевагу трикотажу з високою горловиною в поєднанні з костюмними штанами, — підтверджують цю тенденцію, роблячи темно-синій светр обов’язковим атрибутом гардероба.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.