До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: спідниця-кілт — улюблена річ модниць цього сезону

Як і щоосені, серед усіх стильних спідниць саме моделі у шотландську клітинку, що нагадують кілт, найперше підкорюють серця модниць усього світу, спонукаючи створювати незвичні та сучасні комбінації.

Burberry
Burberry

Реклама

На подіумі представлено багато образів, у яких шотландський орнамент — головний герой. Наприклад, Burberry продемонстрували комплекти в різних відтінках червоного, що складаються з водолазки, мідіспідниці з аплікацією та колготок з візерунком тартан з акцентним синім кольором.

Akris
Akris

Шотландська картата спідниця зʼявляється на показах, підтримуючи тенденцію на ностальгію за стилем нульових, але насправді модниці завжди носили її в образах, що ідеально адаптуються і до сучасних трендів. Поєднуйте її з біговими кросівками, бомберами та з оригінальними аксесуарами, як-от вишиті шкарпетки та балаклава.

Мініспідниця у шотландську клітку

Картата мініспідниця — приваблива річ. В холоди носіть її зі щільними колготками. Це відмінний варіант, якщо ви шукаєте ідеї поєднання спідниці та чобіт.

Мідіспідниця у шотландську клітинку

Пряма або розкльошена, однотонна чи плісирована спідниця довжини міді — ідеальний варіант для вишуканих осінніх образів. Поєднуйте її зі светром з високою горловиною нейтральних тонів або з елегантним жакетом в тон. Щоб завершити класичний образ, додайте лофери або коричневі ботильйони на підборах.

Довга спідниця у шотландську клітинку

Довжина максі — однозначно найбільш універсальна. Довгі спідниці залюбки носять Сара Джессіка Паркер та зірки вуличного стилю.

Альтернативні моделі

Почасти завдяки своїй універсальності, а почасти безмежним можливостям стилізації, спідниця в шотландську клітинку стала однією з найпопулярніших речей сезону. Модниці граються з кольорами та фасонами, представляючи поєднання зі штанами, джинсами та легінсами.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.