До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити балаклаву цього сезону

Балаклави вже кілька сезонів поспіль намагаються пробитися в гардероби до it-girls. Згадайте показ Miu Miu в Альпах, плетені головні убори Jacquemus або балаклави Marine Serre у техніці інтарсія. Але справжня популярність до цього теплого аксесуару прийшла цієї зими. Ми бачили балаклави в колекціях Max Mara, Coperni, Gucci, Proenza Schouler, Ienki Ienki та багатьох інших брендів. Не довелося й довго чекати на модні образи streetstyle-інфлюенсерів з найбажанішим аксесуаром цього сезону.

Реклама

Цієї зими streetstyle-активістки зробили ставку на комфорт у холодний період, і головним елементом образів стали в'язані балаклави. Дівчата вибирали як монохромні варіанти у класичній кольоровій гамі, так і яскраві рішення або ажурне плетіння. Носити балаклаву модниці запропонували з об'ємними вовняними пальтами, шкіряними тренчами, "дутими" пуховиками та маскулінними жакетами. Одягайте балаклаву поверх трикотажних суконь, створюючи модний силует з капюшоном, комбінуйте з джинсовими ансамблями або носіть як акцентну деталь в образі. Vogue.ua зібрав модні образи streetstyle-інфлюенсерів, щоб надихнути вас носити балаклаву в холодну погоду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.