До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити коричневу спідницю цього сезону

Коли справа доходить до класичного одягу, спідниці впевнено посідають перше місце в списку. Їхня важливість стала ще очевиднішою під час показів сезону осінь-зима 2023/2024, де їх можна було побачити в найелегантнішій версії з моделями типу олівця від SaintLaurent або в більш сміливій інтерпретації з асиметрією від Adeam і Rokh. Та незмінним було одне — коричневий колір, фаворит модниць цієї осені. Vogue.ua зібрав 5 ідей стилізації коричневої спідниці, які варто спробувати вже зараз.

Із замшевими чоботами та светром з високою горловиною

Hermes
Hermes

Реклама

Замшеві чоботи стали одними з фаворитів таких Домів моди, як ToryBurch, IsabelMarant і Hérmes. Останні пропонують комбінувати їх з коричневою спідницею, щоб дати життя вбранню з дуже осінніми характеристиками.

З масивними черевиками та теплою курткою

Akris
Akris

Одними з констант на подіумах сезону осінь-зима 2023/2024 стали мінімалізм і монохромність. Наприклад, у Akris переважали теплі відтінки й обережний контраст між одягом і взуттям. Під час шоу була помічена мініспідниця верблюжого відтінку в поєднанні зі светром з високою горловиною і теплою курткою. Пара масивних черевиків надала образові більш невимушеного відтінку.

З челсі та жакетом

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

BrunelloCucinelli показують, як створити образ, що стане ідеальним балансом між повсякденністю та професійністю. Обирайте коричневу спідницю прямого крою, сорочку з довгими рукавами та картатий жакет. З іншого боку, черевики челсі надають нотку невимушеності, але цього можна уникнути, використовуючи взуття на підборах.

З флористичною блузою і чоботами на платформі

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Квітчасті блузи — це не тільки один із фаворитів вуличного стилю. Покази осінньо-зимового сезону довели, що такі бренди, як DriesVanNoten, також мають слабкість до цього одягу. Простий та елегантний образ можна створити за допомогою блузи з квітковим орнаментом із довгими рукавами, драпірованої коричневої спідниці з розрізом і кремових чобіт на платформі.

З колготками і високими чоботами

Аhluwalia
Аhluwalia

Своїм образом для сезону осінь-зима 2023/2024Ahluwalia довели, що найкращий спосіб носити мініспідниці в коричневих тонах — це ансамбль з однотонними колготками та високими чоботами, щоб створити ілюзію "нескінченних ніг".

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.