До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити бавовняні блузи в цьому сезоні

Нарядні блузи знову очолили сезонні тренди після року, проведеного в домашньому одязі. Крім напівпрозорих моделей з шовку, органзи і шифону, літні гардероби модниць заполонили бавовняні блузи з відкладними комірами, об'ємними рукавами і грайливими принтами. Vogue.ua зібрав найяскравіші streetstyle-виходи і з'ясував, з чим носити блузи в цьому сезоні.

Однотонні бавовняні блузи з накрохмаленими комірами наче відсилають у шкільні часи і підкорюють вулиці світових столиць моди. It-girls носять їх зі щільними шортами з жаккарду і улюбленими джинсами, але не менш ефектною буде стилізація з максісукнею і грубими черевиками. Ще одні фаворити модниць — блузи з усілякими принтами і візерунками. Поєднувати такі найкраще з однотонним низом: до прикладу, шовковими брюками-палаццо або бермудами.

Реклама

Яскраві моделі так само привертають увагу: насичений червоний, м'який рожевий і глибокий синій модниці носять як із джинсами, так і з білими брюками, які як ніколи актуальні цього літа. Особливо в такому образі варто зосередитись на аксесуарах та прикрасах: контрастні туфлі-човники, об'ємні сережки і кафи та клатчі у відтінку срібла пасуватимуть якнайкраще.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.