До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бермуди в колекціях весна-літо 2021

Шорти-бермуди — мабуть, найуніверсальніша річ літнього гардероба. Широкі й часто доповнені стрілками, вони чудово пасуватимуть і до формального офісного дрес-коду, і стануть найліпшими спільниками розслаблених образів. Нинішній сезон приніс свої новації, додавши до списку трендів костюми-двійки із шортами й вільними жакетами. Vogue.ua зібрав найкращі бермуди в колекціях весна-літо 2021.

Louis Vuitton
Dolce&Gabbana

Оскільки це літо триває під прапором яскравих кольорів і відтінків, радимо звернути увагу на барвисті бермуди Louis Vuitton і Dolce & Gabbana. Різноманітні принти на шортах, виготовлені в техніці печворк, бренд радить доповнювати не менш помітними блузами й жилетами, а також асиметричними туніками. Доволі ефектними цього літа будуть бермуди кольору морської хвилі — такі можна було побачити в колекціях DROME, Salvatore Ferragamo і Dries Van Noten. Особливо популярними виявилися моделі, виготовлені з атласу або шовку: під час руху струмлива тканина точно відсилає до легких морських хвиль.

Реклама
JW Anderson
DROME
Salvatore Ferragamo

Не варто забувати й про базові моделі, що згодяться для будь-якого випадку. Чорні та білі шорти-бермуди вже стали негласною класикою жіночого гардероба. В пару до них варто вибирати асиметричні блузи, шифонові сорочки та, звісно, незвичні прикраси: екстрадовгі сережки й солом’яні капелюхи із шовковими стрічками.

JW Anderson
Brunello Cucinelli

Vogue.ua зібрав 8 найкращих моделей бермудів для розслаблених літніх образів.

<b>Бермуды предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.