До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші білі босоніжки і сандалі цього літа

Білі босоніжки або сандалі — головне взуття у літньому гардеробі, адже воно поєднується майже з усіма речами. Ви можете носити білі босоніжки в total-white-образах, використовувати як акценту деталь або комбінувати з різними відтінками одягу. Біле взуття ніколи не підведе — і головні streetstyle-інфлюенсери знають це правило. Цього сезону в літньому гардеробі модниць ви часто можете побачити: білі сандалі липучках, варіанти на масивній підошві, вʼєтнамки на підборах, моделі з тонкими завʼязками навколо щиколоток, босоніжки hide, які закривають лише частину пальців, або елегантні пари з ремінцями.

Реклама

Єдиним конкурентом чорним парам за своєю універсальністю є білі босоніжки і сандалі. Тому, якщо ви хочете придбати взуття, яке вас не розчарує, то треба робити ставку на білий колір. Монохромність, чисті лінії й сучасний дизайн — ось головні ознаки модних літніх пар взуття. Дівчата комбінують білі босоніжки з джинсами і білими топами, затишними трикотажними комплектами, яскравими напівпрозорими сукнями, лляними брючними костюмами або з вбранням у стилі pаjamacore. Більше образів ви знайдете в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.