До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних ідей поєднання максісукні та босоніжок цього літа

Кожного літнього сезону різноманітні сукні посідають центральне місце у жіночому гардеробі. Цього разу тренд наближає нас до довжини максі, що римується з босоніжками, протисонцевими окулярами та сумками. Vogue.ua зібрав 5 практичних порад, як поєднувати довгі сукні з босоніжками цього літа.

Реклама

Аксесуари в тон

Комбінування аксесуарів може здаватися чимось з "нульових", але воно повернулося з новою силою. Зараз модниці одноголосні: якщо босоніжки білі, то й сумка буде такою ж. Але збігається не тільки тон, а й стиль. У цьому випадку варто вдатися до мінімалістичних ліній. Це хороший спосіб зняти серйозність сукні, яка, будучи довгою, завжди тяжіє до елегантності. Протисонцеві окуляри також допомагають у цьому.

Екстремальні платформи та дивні аксесуари

Що стосується тенденцій, то вони йдуть вгору — буквально. Тому саме час носити босоніжки на платформі. Їхня модна надмірність дозволяє вибирати веселі сукні та аксесуари, такі як протисонцеві окуляри в стилі Курта Кобейна або знову популярні мереживні чокери.

Ставка на мінімалізм — і рукавички

Ще одним беззаперечним трендом сучасності є мінімалізм у дусі 1990-х, також відомий як "тиха розкіш". У ньому є місце для сліп-спідниць і босоніжок з елегантними ремінцями. У цьому випадку родзинку образу нададуть довгі рукавички, які ідеально поєднуються з чистим кроєм сукні.

Босоніжки + шкарпетки

Мода йде в ногу з часом, і тепер їй дозволено більше. Нова естетика mermaidcore, завдяки якій ми можемо наслідувати русалок, пропонує наново подивитися на давно відоме поєднання босоніжок зі шкарпетками чи панчохами, а також напівпрозорою сукнею.

Жовтий total look

Інший варіант — розпочати будувати весь образ від взуття. Головне — робити ставку тільки на один тон. У цьому випадку жовтий бере на себе головну роль: і в сукні, і в аксесуарах. Якщо, крім того, це дизайн довжини максі, ви точно матимете успіх.

Текст: Alexandra Lores

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.