До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних пар взуття для літнього відпочинку

Тим, хто планує свій літній відпочинок в цьому сезоні, варто подбати про капсульний гардероб. Перше, з чого хочеться почати, — зручне і стильне взуття для відпустки біля моря. Пропонуємо вибирати актуальні в'єтнамки, взуття на платформі, сандалі в грецькому стилі, функціональні слайдери, а також босоніжки яскравих відтінків. Ми зібрали для вас 5 головних модних взуттєвих трендів для літнього відпочинку, які прикрасять ваш образ.

Реклама

В’єтнамки

Босоніжки "танга", або ж просто вʼєтнамки, — головний гіт цього літа. Це зручне взуття з перемичкою між двох пальців цього сезону може бути на пласкому ході, на масивній платформі або невеликих витончених підборах. Крім того, серед трендових пар можна виділити в'єтнамки із широкими "дутими" перетинками, комфортні в носінні протягом дня. Поєднуйте їх із будь-яким одягом — від лляних штанних костюмів до джинсових шортів і бавовняних топів.

Платформа чи танкетка

Взуття на платформі вже кілька сезонів поспіль очолює списки модних тенденцій, і це літо не є винятком з правил. Босоніжки на ротанговій танкетці, про які на довгий час забули дизайнери і streetstyle-зірки, цього сезону знову повертаються на модні радари. Також серед актуального взуття можна помітити елегантні пари з ультрависокою платформою і широким підбором, які додадуть кілька сантиметрів до зросту і чудово пасуватимуть до легких суконь і бавовняних комплектів на відпочинку.

У грецькому стилі

Сандалі і босоніжки у грецькому стилі — синонім літа і морського відпочинку. В новому сезоні дизайнери пропонують свіжі версії цього взуття, ностальгуючи за естетикою Римської імперії. Бренди пропонують вибирати як сандалі-гладіатори на пласкому ходу, так і вишукані античні босоніжки на підборах з довгими зав'язками навколо литок і щиколоток.

Слайдери

Слайдери, вони ж шльопанці або капці, — зручне взуття, що нагадує про домашній затишок. Але водночас це взуття, яке можна носити на вулиці. Збираючи валізи на відпочинок, не забудьте покласти пару трендових слайдерів, які підійдуть як для пляжу, так і для прогулянки містом.

Яскраві босоніжки

Влітку особливо хочеться носити яскраві і життєрадісні відтінки, які підіймають рівень ендорфінів і роблять образи цікавішими. Пропонуємо додавати яскраві кольори до гардероба саме за рахунок взуття. Найкращим вибором стануть ефектні босоніжки, які підкреслять золотисту засмагу ваших ніг і стануть головним акцентом у вбранні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.