До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки hide — стильний мікротренд цього літа

Босоніжки — найкращий вибір взуття в літню пору року, і цього сезону є широкий вибір варіантів, зокрема елегантні мюлі на підборах та металеві моделі. Не варто забувати, звичайно, і про масивні обʼємні сандалі, що нагадують хмарки, які пропонують непереборний комфорт.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Реклама

Тепер є новий стиль, який захоплює шанувальників моди, — босоніжки hide. Це взуття, що було всюди на вулицях Парижа під час останніх Тижнів моди, закриває певні ділянки стопи, оголюючи інші, створюючи стильний ефект. Жанетт Медсен, креативна директорка і співзасновниця бренду Rotate, була серед тих, хто підтримав цей тренд, — вона поєднала свої босоніжки, що приховують і відкривають одночасно, із червоною сукнею.

Босоніжки hide з’явилися в різних модних колекціях, додаючи елемент цікавості незліченним образам. Так, наприклад, версія Dries Van Noten має архітектурні підбори. Ці унікальні дизайни поєднують мінімалізм і максималізм, що робить їх інтригуючим доповненням до літнього гардероба.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.