До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити джинсову сорочку цього сезону

Одяг з деніму непідвладний сезонним трендам. Пройшовши тернистий шлях від часів ковбоїв, коли був їхнім невіддільним робочим атрибутом, нині він став напрочуд функціональним. Vogue.ua зібрав найкращі образи зірок streetstyle-хронік у сорочках з деніму — головній супутниці casual-вбрання.

Total denim

Найпростішим і водночас найефектнішим ансамблем для джинсової сорочки, безперечно, вважається denim total look. Тут стилістичних рішень справді дуже багато: можна зібрати монохромний образ, надихнувшись виходами Ксенії Адонтс, Тіффані Хсу, Марі Ліст і Жанетт Медсен, а можна зробити ставку на різнофактурний і різнобарвний денім, зіграти на контрастах і додати яскравих аксесуарів. Прийдешньої весни в особливій пошані буде кольоровий денім — радимо зробити вибір саме на його користь.

Реклама

<b>джинсовая рубашка total denim</b>

Зі шкірою

Дизайнери не проминули увагою шкіри в колекціях сезону осінь-зима 2020/2021. Залишиться вона актуальною і прийдешньої весни. Комбінація подовженої джинсової сорочки з акцентом на лінії плечей або блузи з деніму з відкладним коміром, як у Матильди Гелер, і чорних шкіряних штанів або шортів стане виграшним варіантом для будь-якого приводу.

<b>джинсовая рубашка с кожей</b>

З пальтом і піджаком

Майбутній модний сезон залишає право вибору за вами — популярними будуть піджаки як приталеного, так і вільного крою, а також однотонні пальта з поясом або картаті з візерунком "гусяча лапка". Незмінною залишиться джинсова сорочка, яка слугуватиме непоганим полотном для стилістичних експериментів. Головний акцент радимо зробити на взуття — анімалістичні принти будуть все так само актуальними.

<b>джинсовая рубашка с пальто или пиджаком</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.