До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоровий денім — головний тренд сезону весна-літо 2021

Мода циклічна, а тому деякі попередні епохи надихають галузь на нові модні повернення зі ще більшою енергією. У сезоні весна-літо 2021 особливо вирізняється естетика 80-х, яка й повернула до тенденцій кольоровий денім.

Колекції весна-літо 2021 у презентаціях модних домів засвідчили, що головну ставку дизайнери роблять саме на колір: Chanel пропонують денім із завищеною талією цукерково-рожевого й синього електрик, Isabel Marant показали джинсові комбінезони яскравих відтінків, а Alberta Ferretti віддали перевагу приглушеним пастельним кольорам. Багато хто з модних брендів використав кольоровий денім у своїх колекціях і вказав, що саме стане головною тенденцією наступного сезону.

Реклама
Chanel
Chanel
Alberta Ferretti
Isabel Marant

Хоч ця тенденція й не нова, вона повсякчас повторюється в наші дні як на подіумах, так і в кампейнах улюблених брендів. Люблять кольоровий денім і в соціальних мережах, де молоде покоління активно підхоплює ностальгічні настрої, які прийшли з моди 80-х і 90-х. Кольорові джинси змушували нас мріяти в підлітковому віці завдяки своїм життєрадісним тонам і тому факту, що вони були головними фаворитами знаменитостей того часу. А навесні 2021 року вони повертаються знову, щоб оживити наші гардеробні. Вибрати колір — справа смаку. Моделі варіюються від пастельних відтінків до неону — будь-який колір найімовірніше буде вдалим. Стилізувати такий денім трохи складніше, ніж класичні джинси, проте саме це робить їх ще ефектнішими й разючішими.

Dolce&Gabbana

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших пар кольорових джинсів, які можна носити вже нині.

<b>цветной деним предметка</b>

Текст: Mayte Solido

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.