До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 осінніх образів модниці Ксенії Адонтс

На календарі вже середина вересня, а отже ми плавно й упевнено наближаємося до осіннього температурному режиму. Ще буквально кілька тижнів і головне місце в гардеробі посядуть шкіряні куртки, бежеві тренчі й усілякі пальта. Щоб холод не застав зненацька, радимо заздалегідь підготуватися до осіннього сезону й скласти кілька чергових повсякденних комплектів. Як варіант пропонуємо надихнутися стилем модної німецької інфлюенсерки Ксенії Адонтс, за якою стежить 1,5 мільйона підписників в Instagram.

стритстайл образ 2020/2021 фото@xeniaadonts

У гардеробі модної блогерки немає місця незручним речам, що обмежують рухи. Streetstyle-активістка обожнює об’ємні светри, трикотажні кардигани, піджаки маскулінного крою, денім і шкіру. Свої улюблені осінні речі Ксенія комбінує із чобітьми до коліна в стилі дербі, грубими черевиками й масивними кросівками. Як аксесуари Адонтс використовує сумки Chanel, Louis Vuitton, Bulgari й Saint Laurent. Vogue.ua зібрав 10 осінніх образів модниці Ксенії Адонтс.

Реклама

<b>Xenia Adonts стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.