До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі осінні образи Тіффані Хсу

Анімалістичні принти, сміливі міні й м’які фактури — все це можна знайти в гардеробі інфлюенсерки й директорки із закупівель Mytheresa. У стилі streetstyle-зірки краса поєднується з комфортом, жіночність із зухвалістю, а чіткі форми доповнюють яскраві аксесуари. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів Тіффані Хсу для листопадового натхнення.

Цієї осені it-girl радить одягатися в усі відтінки палітри nude, відповідно до модних трендів: такі монохромні образи вдаються Тіффані особливо добре. Вона використовує нейтральні в’язані комплекти з кардигана й шортів, теплі сорочки, штани з кольорової шкіри, teddy шуби й, звісно, ультрапопулярні пальта й сумки з торочками: комбінації всіляких тенденцій в одному образі можуть бути зрозумілими й лаконічними — засвідчує зірка streetstyle-хронік.

Реклама

В осінньому гардеробі Хсу є місце і для актуального взуття — гумові чоботи, високі чоботи на масивній підошві й черевики-челсі сусідять з класичними лаковими лодочками на підборах. Особливо ефектна стилізація піджаків і верхнього одягу: приталений жакет з об’ємними рукавами теплого осіннього відтінку доповнений оксамитовими скіні, подовжений картатий піджак сміливо сусідить з високими чобітьми на підборах, куртка-бомбер з лакованої шкіри обіграна трендовими штанами з розрізами, а мідіпальто кольору camel виступає в головній ролі всього образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.