До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 ідей, як носити яскраво-блакитний цього сезону

На минулих шоу в Парижі головним кольором став яскраво-блакитний. Підтвердження тому – покази Stella McCartney та Courrèges. Streetstyle-зірки швидко засвоїли урок, і цей яскравий відтінок почав з'являтися всюди. Якщо ви не готові відразу випробувати total look, радимо почати з аксесуарів — до прикладу, з мінісумок.

Найактуальнішим рішенням зараз стануть пальта класичного крою у цьому яскравому відтінку. Каролін Даур радить поєднувати їх із класичним чорним — довгими рукавичками і брогами на масивній підошві. Не менш ефектні костюмні двійки яскраво-блакитного кольору з легким відливом бірюзи. Аксесуари допоможуть зіграти на контрасті: вибирайте сумки морквяного або гірчичного відтінків.

Реклама

Не варто забувати і про трикотажні сукні, м'які кардигани, укорочені топи й шкіряні штани. Крім чорного, обіграти яскравий блакитний допоможуть нейтральні відтінки, як, до прикладу, бежевий або кавовий, а також усілякі принти. В особливій пошані у модниць tie dye і квіткові візерунки.

Vogue.ua зібрав 6 речей у цьому яскравому відтінку, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

<b>яркий голубой предметка</b>

Фото: Acielle / StyleDuMonde

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.