До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які жакети носять модниці в лютому

Під час складання модного гардероба до списку найуніверсальніших речей не зайвим буде додати жакети. Нині блейзери посідають чільні позиції в арсеналі модниць, адже головна їхня перевага в тому, що їх можна носити як узимку — зі светрами й трикотажними сукнями, так і влітку в парі з легкими спідницями, сексуальними бралетами й базовими футболками. Streetstyle-активістки вже почали вибирати собі модні жакети на весну й демонструвати, як їх вписати в зимовий гардероб. Серед найактуальніших моделей: жакети неонових відтінків, піджаки із чоловічого плеча, шкіряні варіанти, елегантні твідові моделі, жакети з торочками й укорочені блейзери. Vogue.ua зібрав найтрендовіші жакети в гардеробах модниць, які можна вже носити в лютому.

Неможливо уявити собі гардероб streetstyle-зірок головних Тижнів моди без актуальних жакетів. Дівчата регулярно купують стильні блейзери та експериментують з їхньою стилізацією. Модна блогерка Емілі Сінді, відома своєю любов’ю до яскравих колірних поєднань, робить ставку цього сезону на неоновий жакет маскулінного крою The Attico. Дівчина вдягає його в парі з високими чоботами-трубами. Не байдужа до лаймового кольору й Хлої Гаруш, яка придбала собі такий самий жакет і показала, як носити його з вузькими чорними штанами.

Реклама

На цьому список наймодніших жакетів тільки починається. Німецька модниця Леоні Ганне вибирає в новому сезоні строгий жакет у класичну тонку смужку Mach & Mach, який вона пропонує подружити зі штанами з блискучої сітки й сріблястим клатчем — у такому образі можна буде легко відзначити День усіх закоханих. Тим часом Ліссі Родді й Пепа Мак одягають укорочені блейзери, які можна поєднувати як зі шкіряними штанами й джинсами, так і з мініспідницями.

Прихильницям жіночного крою й позачасових силуетів варто звернути увагу на елегантні твідові жакети Chanel, що, як запевняв Карл Лагерфельд, ніколи не вийдуть з моди. Він мав рацію, ці жакети вже 100 років є візитною карткою модного французького Дому й очолюють списки бажань ікон моди. Зокрема, Каміль Шар’є воліє комбінувати твідовий жакет з модними штанами з розрізами біля щиколоток. Дивіться більше образів streetstyle-зірок у нашій добірці нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.