До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: як streetstyle-зірки носять шуби зі штучного хутра

Цієї зими, як ніколи раніше, актуальний тренд на екологічність і усвідомлене споживання, який безпосередньо стосується виготовлення шуб. Так, у цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 прогрес став очевиднішим на зміну натуральному хутру прийшли екошуби. Тепер знаменитості і streetstyle-зірки вибирають шуби Teddy з овчини, пофарбованої в різні відтінки і принти. Наприклад, Ірина Шейк і Блейк Лайвлі роблять ставку на пухнасту oversize-модель MaxMara в яскраво-синьому і бірюзовому відтінках.

Зараз м'яка екошуба Teddy стала незамінним елементом зимового гардеробу модниць. Услід за MaxMara свої пухнасті моделі випустили багато брендів, серед яких BottegaVeneta, Dolce & Gabbana, Fendi, StellaMcCartney, SaintLaurent, Celine, Longchamp. Streetstyle-інфлюенсери головних столиць моди охоче підхопили sustainable-тренд і почали демонструвати образи з шубами. Так, Леоні Ханне приміряла жовту версію з довгою бахромою дизайнера Деніела Лі, Каміль Шар’є зробила ставку на гостромодну модель StandStudio, прикрашену шаховим принтом. Тим часом, Хлої Харуш залишилася вірною класиці MaxMara модниця доповнила шубу в карамельному відтінку чобітьми в ковбойському стилі Chanel, які в цьому сезоні осінь-зима 2020/2021 завоювали серця головних інфлюенсерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.