До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як streetstyle-зірки носять нову сумку Valentino

У вересні 2020 року Valentino представили сумку Roman Stud. Нова модель візуально відсилала до успішної серії Valentino Rockstud, однак головною відмітною ознакою стали заклепки, які неабияк збільшилися в розмірах. Після показу колекції весна-літо 2021 П’єрпаоло Піччолі заявив, що відтепер бренд Valentino бере курс на інклюзивність і сучасні тенденції зі збереженням легендарних кодів модного Дому. Відповідно до наміченої стратегії, бренд запросив Зендаю стати новою амбасадоркою Valentino, випустив нову модель сумки й залучив до співпраці модних інфлюенсерів, які охоче продемонстрували в Instagram-акаунтах як носити сумку Roman Stud.

Велика стьобана сумка із шипами Valentino Roman Stud — нова любов streetstyle-зірок. Цю модель легко вписати як у повсякденний образ, що складається з деніму або шкіри, так і взяти в пару до вечірнього вбрання. Леоні Ганне показує як комбінувати сумку зі штанами-палацо і кейпом, а Ельза Госк поєднує білосніжну модель з урочистою сукнею. Тим часом з легкої руки Аміни Муадді зухвала сумка доповнює елегантну шовкову спідницю й топ, а в мінімалістичному образі Лани Ель Сахелі вона слугує сміливим акцентом. Як носити нову сумку Valentino — дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.