До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що подарувати на День усіх закоханих

Одне з найочікуваніших свят року, день Святого Валентина, — прекрасна можливість ще раз потішити свою другу половинку, обмінятися подарунками й знову вимовити важливі слова. Напередодні цього романтичного свята vogue.ua вибрав найкращі подарунки, завдяки яким святкування стане ще радіснішим. За цим ми звернулися до Kameron — офіційного представника багатьох luxury-брендів в Україні.

Аксесуари
Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Balmain

Новий модний сезон приніс і нові тренди. Прийдешньої весни серед найбажаніших аксесуарів і прикрас знову з’являться великі сережки, ансамблі ланцюгів, перлів і каміння, а також фігурні підвіски. Не менш актуальним буде подарунок у вигляді протисонцевих окулярів — радимо зупинити свій вибір на ретро-формах Balmain і Saint Laurent, навіяних сміливою епохою 70-х, яка очолює тенденції сезону.

Реклама

<b>Kameron для нее аксессуары</b>

Взуття
Balmain, Saint Laurent, Balmain

У це романтичне свято радимо відкласти кеди й кросівки до кращих часів. Мінімалістичні й лаконічні шкіряні лодочки Saint Laurent, Balmain і Dolce&Gabbana або бежеві босоніжки Saint Laurent стануть найкращими спільниками грайливих суконь довжини міні й розсипу блискучих каменів.

<b>Kameron для нее обувь</b>

Одяг
Saint Laurent, Dolce&Gabbana, Balmain

Через глобальну пандемію в’язані кардигани, затишні худі, світшоти й однотонні футболки зі знаковим принтом або логотипом стали ледве не головними супутниками жіночого гардероба. Не варто відмовлятися від такого подарунка і з нагоди Дня всіх закоханих — цей одяг універсальний і легко впишеться в будь-який образ. Головний фокус — на кольорах і відтінках: завжди актуальний білий від Saint Laurent, Balmain і Dolce&Gabbana, колір слонової кістки від Polo Ralph Lauren або тонкі переливи рожевого й червоного — вибір за вами.

<b>Kameron для нее одежда</b>

Сумки
Dolce&Gabbana, Balmain, Dolce&Gabbana

Безпрограшним варіантом подарунка стане сумка, адже жоден образ неможливий без цього жіночого аксесуара. Радимо придивитися до компактних моделей пастельних відтінків від Dolce&Gabbana й Balmain — вони якнайкраще передадуть романтичну ауру весни. А варіанти насичених червоного, рожевого й жовтого кольорів допоможуть розставити яскраві акценти.

<b>Kameron для нее сумки</b>

Для нього
Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Saint Laurent

Модні тренди сезону весна-літо 2021 недвозначно натякають: прийдешньої весни дизайнери радять взяти курс на лаконічність і простоту. Шкіряні ремені, однотонні портмоне з тисненої шкіри, протисонцеві окуляри в металевій оправі від Dolce&Gabbana й Balmain, бейсболки та трикотажні шарфи — дрібниці, без яких не обходиться жоден чоловічий образ і які роблять його максимально завершеним.

<b>Kameron для него аксессуары</b>

Взуття
Dolce&Gabbana, Dolce&Gabbana, Balmain

Передбачити чоловічі вподобання у взутті складно, але в одному ми впевнені точно — жоден хлопець не відмовиться від нової пари стильних і комфортних кросівок. Знайти такі однотонні й двоколірні варіанти можна в колекціях Dolce & Gabbana й Saint Laurent.

<b>Kameron для него обувь</b>

Одяг
Все — Dolce&Gabbana

Серед чоловічих модних тенденцій нового сезону першість триматимуть практичні худі й світшоти, футболки від Saint Laurent і Balmain. Ефектним подарунком чоловікам, відкритим до стилістичних експериментів, може стати бомбер зі стьобаної шкіри — must-have покупка сезону.

<b>Kameron для него одежда</b>

Сумки
Balmain, Dolce&Gabbana, Balmain

Об’ємні рюкзаки з монограмою й месенджери, поясні й нагрудні сумки заполонили модні подіуми. Дизайнери невпинно засвідчують: наявність у чоловічому образі такого аксесуара потрібна й доречна. Впевнені, такі сумки швидко завоюють любов чоловіка.

<b>Kameron для него сумки</b>

Всі представлені в статті речі можна придбати на сайті kameron.ua або в крамницях компанії Kameron.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.