До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші трикотажні сукні сезону

Поки ще не настала весна, є можливість насолодитися затишними плетеними сукнями, проте, вже можна придбати собі кілька з нових колекцій. Найактуальнішим образам у цьому сезоні притаманні тонкі лямки і всілякі розрізи, представлені в сміливій довжині міні, прикрашені вирізом на спині, а для дівчат, які віддають перевагу класиці, знайдуться лаконічні рішення в базових відтінках. Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні сукні в колекціях брендів сезону весна-літо 2021.

Missoni
Лямочки і вирізи

У новому сезоні весна-літо 2021 особливу увагу дизайнери приділили сексуальним тонким лямочкам і фігурним вирізам у найнесподіваніших місцях. Завдяки такому рішенню, навіть найпростіші образи заграли по-новому. Ця тенденція торкнулася і трикотажних суконь: Proenza Schouler представили сукню з джерсі з акцентом на лінії грудей в помаранчевому кольорі, Victoria Beckham прикрасили лаконічну сукню овальним вирізом і драпіруваннями, а Jacquemus показали спокусливе літнє напівпрозоре вбрання на тонких білизняних бретельках.

Реклама
Proenza Schouler
Jacquemus
Victoria Beckham
Лаконічні

Сміливі вирізи — це, звісно, спокусливий тренд, проте деколи хочеться зрозумілих і простих рішень на щодень. Такі сукні не набриднуть за кілька разів і ніколи не вийдуть із моди. Йдеться саме про класичні силуети і базові кольори на всі часи. До прикладу, у Peter Do можна зустріти сукні А-силуету з довгими рукавами в приглушеному жовтому відтінку, у David Koma — силуетну чорну сукню, яка чудово подружиться з маскулінним жакетом, а у Proenza Schouler — максіваріант на ґудзиках в нюдовій кольоровій гамі.

David Koma
Peter Do
Proenza Schouler
Міні

Ми вже розповідали, що довжина міні в новому сезоні знову повернулася на модні подіуми, а отже, плетені сукні до середини стегна вже чекають свого часу. Модничати Bottega Veneta пропонують у сукні з грубого плетіння в трендовому лаймовому відтінку, тим часом, Salvatore Ferragamo демонструють схожий варіант, але вже з високою горловиною в блідо-жовтому відтінку, а ось Thebe Magugu роблять ставку на асиметричний варіант з тонкої вовни.

Bottega Veneta
Salvatore Ferragamo
Thebe Magugu
Відкрита спина

Трикотажні сукні теж можуть бути сексуальними. Погляньте лише на найактуальніший фасон цієї весни — сукні з відкритою спиною. Доволі відверті і доволі елегантні. У Nanushka в колекції представлено ніжно-блакитну сукню, яку можна скомбінувати зі світлими чобітьми, у Christoper John Rogers — яскравий смугастий варіант, а у Givenchy — провокаційну чорну сукню з червоними стрінгами, що нагадують культовий образ Мірей Дарк у фільмі "Високий блондин у чорному черевику".

Nanushka
Christoper John Rogers
Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.