До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Короткі шорти adidas — очікуваний тренд цього літа

На хвилі популярності спортивних штанів adidas з трьома смугами, які носили всі у 2023 році, поточного літа нас чекає тренд вже на спортивні шорти цього бренду. Звісно, вони чимало років є базовою річчю гардероба — їх можна побачити на пляжі, їх одягають для роботи в саду чи для пробіжки. Але у 2024 році мода на спортивний одяг сягнула нових висот, тому ми неодмінно бачитимемо шорти adidas значно частіше.

Wales Bonner x adidas Original
Wales Bonner x adidas Original

Як і багато інших трендів, повернення моди на шорти adidas активно підтримують користувачі TikTok та Instagram. На цих платформах ви знайдете безліч порад щодо стилізації та створення образів з такими шортами. Окрім цього, можна побачити й архівні фото зірок 1980-х, 1990-х та 2000-х, які активно популяризували спортивний стиль.

Wales Bonner x adidas Original
Wales Bonner x adidas Original

Як і зі спортивними штанами adidas, цього літа ви можете вибрати стильні шорти цього бренду на будь-який смак. Шукаєте яскравих акцентів? Зверніть увагу на моделі з принтами з колаборації з Wales Bonner, схожі до тих, що були на Зендеї на обкладинці британського Vogue за травень 2024 року. А якщо вам більше до вподоби класика, обирайте вільніші моделі з комфортних матеріалів, як-от атлас, трикотаж чи нейлон.

Кадр з фільму
Кадр з фільму "Грай, як Бекхем", 2002

Щодо кольорів, то тут взагалі немає меж. Цього літа актуальні різноманітні відтінки: від яскраво-червоного, як у фільмі "Грай, як Бекхем" з Кірою Найтлі, до класичного чорного, темно-синього, білого та яскраво-блакитного. Також набирають популярності моделі з металевим відблиском. Тож, якщо ви бачили сріблясті шорти adidas x Ivy Park, знайте — вони знову в тренді.

Шорти adidas — це не лише стильний, але й практичний елемент гардероба, який ідеально пасуватиме для цього літа. Дивіться нижче наші улюблені варіанти, на які неодмінно слід звернути увагу.

adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas
adidas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.