До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складаєтья стиль актриси Філіппін Леруа-Больє

Французська актриса Філіппін Леруа-Больє, відома за роллю Сільві Грато в серіалі "Емілі в Парижі", претендує на звання нової ікони моди. 59-річна акторка ламає стереотипи про одяг зрілих жінок і на власному прикладі доводить, що мода не має віку. Як і її героїня, Філіппін Леруа-Больє в реальному житті обожнює одяг модного Дому Schiaparelli. Також вона часто робить ставку на прозорі сукні, класичний одяг із цікавими деталями, ефектні чоботи на захмарних підборах та зухвалу шкіру. Учора зірка зʼявилася на показі Saint Laurent у Парижі, одягнувши лаконічну сукню сірого відтінку і шубу зі штучного хутра, демонструючи, як мати модний вигляд після п'ятдесяти. Vogue.ua вирішив зазирнути до гардероба стильної француженки та показати, з чого складається її стиль.

Реклама

Елегантність понад усе

Філіппін Леруа-Больє робить ставку на елегантність, поєднуючи позачасові класичні речі з цікавими деталями. Так, наприклад, після офіційної прем'єри третього сезону "Емілі в Парижі" в Нью-Йорку актриса була помічена у білому костюмі-трійці з глибоким декольте. А під час Тижня високої моди весна-літо 2023 французька актриса відвідала презентацію одного зі своїх найулюбленіших брендів AlexandreVauthier. Філіппін обрала широкі атласні штани та водолазку темно-блакитному кольорі з оперними рукавичками, прикрашену блискучими стразами.

Прозорість

Філіппін Леруа-Больє не соромиться носити прозорі речі, доводячи, що мода не знає вікових кордонів. Актриса у чудовій формі і їй подобається демонструвати це. Так, вона з легкістю надягає обтислу сукню, прикрашену топом-кольчугою або з'являється в "голій" сукні з довгими рукавами, що повторює контури фігури.

Любов до Schiaparelli

Як і її екранна героїня СільвіГрато, Філіппін Леруа-Больє обожнює стиль французького модного Дому Schiaparelli. У її гардеробі є довге пишне пальто кольору екрю з чорним шкіряним елементом, що нагадує корсет, костюм силуетного брючного крою в чорно-білу смужку і спіднична двійка з фірмовими сюрреалістичними деталями бренду. Можемо з упевненістю сказати, що одяг Schiaparelli точно відображає стиль актриси.

Statement-чоботи

Ефектні чоботи на високих підборах — це візитівка стилю актриси. Так, на прем'єру третього сезону "Емілі в Парижі" у французькій столиці Філіппін одягла чорну сукню Sportmax з асиметричним вирізом та леопардові чоботи, а на якось з'явилася у простій сорочці та спідниці з денімуLemaire у парі з блискучими чоботами JimmyChoo, як справжня француженка.

Шкіра

Стиль актриси справді захоплює. Так, крім прозорих суконь, блискучих деталей у парі із позачасовою класикою та чобіт на високих підборах, Філіппін також робить ставку на шкіряний одяг. На прем'єру фільму "Трикутник" на кінофестивалі у Каннах актриса одягла шкіряний образ MaisonRabihKayrouz, що складався зі спідниці довжини максі і вкороченого топа. Тим часом у Нью-Йорку актриса поєднувала шкіряну спідницю із запахом із леопардовою блузою, чоботами-трубами та елегантним пальтом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.