До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші мінісукні цього літа

Нарешті настав час оголити ноги та відчути свободу. Цього сезону довжина міні є надпопулярною — і ось які мінісукні модниці обиратимуть влітку 2024.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Світлі лляні сукні

Лляні речі посідають основне місце у літньому гардеробі. Додайте лляну сукню до своєї літньої бази, щоб створити святковий гардероб, або носіть лляну мінісукню щодня, транслюючи настрій елегантного шарму.

Simkhai
Simkhai

Mango
Mango

Сукня-сорочка

Коротка сукня-сорочка — це позачасовий одяг. Дуже легкий та романтичний. Обирайте як прості сучасні моделі, так і вінтажні варіанти, які переносять у модне минуле.

Patou
Patou
H&M
H&M

Мінісукня в стилі бохо

Мереживо, рюші та естетика 1970-х. Стиль бохо знову в моді, і його охоплення значною мірою стосується суконь. Цього літа обирайте креативні варіанти — наприклад, з асиметрією.

Marant Etoile
Marant Etoile
& Other Stories
& Other Stories

Білі мінісукні

Коротка біла сукня — важливий елемент сучасного гардероба. Нині це також одна з найпопулярніших моделей для святкування весілля — елегантна мінісукня ідеальна і для урочистих подій, і на щодень.

Magda Butrym
Magda Butrym

Zara
Zara

Обтислі мінісукні

Це ідеальна модель, щоб підкреслити силует. Обтислі сукні зручні завдяки еластичній тканині, а з босоніжками на пласкій підошві є ідеальним тандемом у спекотні дні. Буде це коротка червона сукня, яка привертатиме увагу, чи романтична світла модель, непоміченими ви не залишитеся.

Norma Kamali
Norma Kamali
H&M
H&M

Мінісліпдрес

Короткі сукні сліп захоплюють наші гардероби все активніше. Цього літа мінісліпдреси можна носити протягом усього дня, просто ввечері перевзуйтеся з босоніжок на пласкій підошві в босоніжки на підборах.

Rabanne
Rabanne
H&M
H&M

Короткі чорні сукні

Маленька чорна сукня ніколи не вийде з моди, тому це завжди хороша інвестиція. Обов'язково придбайте одну цього сезону.

Blumarine
Blumarine

Zara
Zara

Мінісукня babydoll

Ця модель А-крою з довгими рукавами-воланами є еволюцією культової сукні babydoll. Найкраще така сукня поєднується з високими підборами та балетками Мері Джейн.

Zimmermann
Zimmermann
H&M
H&M

Мінісукні з флористичним принтом

Флористичний принт — тренд, який з'являється щовесни й триває до кінця літа. Обирайте мінісукню з ним або модель середньої довжини.

Agua by Agua Bendita
Agua by Agua Bendita

Zara
Zara

Короткі вечірні сукні

Хоча заведено вважати, що елегантність сукні вимірюється її довжиною, коротка сукня також може бути гарним рішенням для урочистого виходу.

Clio Peppiatt
Clio Peppiatt

Valentino
Valentino

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.