До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лляна сорочка — річ, яку слід мати у своєму гардеробі

Універсальна лляна сорочка довгий час була непохитною класикою чоловічого гардероба, але тепер без неї не обійтися й жінкам.

Реклама

Класична лляна сорочка — це значно більше, ніж базовий предмет гардероба. Через щільність тканини таку сорочку можна носити й у прохолодну погоду, одягаючи її разом із кардиганом чи пальтом та з прямим джинсами. А в найспекотніші дні лляний одяг стане незамінним союзником, адже його можна носити як у душному місті, так і на розпеченому сонцем пляжі. Крім того, факти говорять самі за себе: льон — це найкраща тканина для літнього часу, яка дозволяє тілу ліпше "дихати", ніж бавовна, і є набагато більш зносостійкою, ніж темпераментний шовк.

Як доглядати за лляною сорочкою?

Оскільки льон — доволі міцна й цупка тканина, речі виготовлені з неї можна кинути в машину й прати в холодній воді. Однак ручне прання — це завжди найкраща практика, яка продовжить життя будь-якого одягу. Також лляна тканина добре поглинає вологу, тому якісна річ із цього матеріалу стане більш пристосованою до вашого тіла з кожним пранням.

Як носити лляну сорочку?

Порушуйте всі правила, які ви чули щодо того, як носити лляні речі. Носіть лляну сорочку взимку; одягайте її поверх футболки зі штанами в офіс; заправте її в спідницю для побачення. Словом, носіть її так, як вам заманеться.

Що робити, щоб лляна сорочка не м'ялася?

Тільки-но виправши лляну сорочку, повісьте її на вішак і сушіть на повітрі: це запобіжить розтягненню речі й дозволить їй висохнути без зайвих заломів. Справді, речі з льону мають властивість більше м'ятися — однак це не означає, що вона має бути бездоганно випрасувана. Навпаки — дозвольте собі мати більш розслаблений та безтурботний вигляд. Тим, хто має справжній страх перед пом'ятими речами, слід обирати сорочки, у складі яких льон поєднаний з бавовною.

Vita Kin
Vita Kin
Farm Rio
Farm Rio
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Ralph Lauren Collection
Ralph Lauren Collection
Stella McCartney
Stella McCartney
Purdey
Purdey
Loro Piana
Loro Piana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.