До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

DOROFEEVA та Alice K випустили спільний дроп повсякденних речей

Артистка DOROFEEVA та український модний бренд Alice K створили колаборацію, в межах якої випустили дроп речей з декількох повсякденних образів. До колекції увійшли футболки, мереживні комплекти, аксесуари та комплекти, а знаковим елементом дропу став принт у вигляді зайчика, який є візитівкою як для Alice K, так і для співачки. Роздивляємося ближче колекцію у фотокампанії.

Реклама

Створена в дусі бренду, лінійка передбачає різноманітну стилізацію та ступінь яскравості: бандана перетворюється на топ, мереживна туніка додає поетичності, а асиметрична спідниця грає з пропорціями. Ніжна кольорова гама має романтичний настрій та надихає отримувати задоволення від життя, а зручна посадка та злегка бунтарський настрій надихають на літні пригоди.

Помітно, що елементи, притаманні естетиці співачки, знайшли органічне прочитання з жіночним та грайливим стилем Alice K. Вушка, наприклад, є впізнаваним елементом образу DOROFEEVA.

"Співпраця з Надею — це нова глава в історії бренду та справжнє втілення мрії, бо ми миттєво знайшли спільну мову і смаки. Особливо цікаво було погратися з образами зайчиків, що є як у наших бестселерах, так і в образах Наді вже багато років. Колекція втілила ідеї та естетику, які ми поділяємо, і це дійсно надзвичайний досвід для всіх нас", — розповідає Аліса Кукуняк, креативна директорка Alice K.

DOROFEEVA теж поділилася своїми враженнями: "Ця колаборація вийшла не просто так, адже бренд Alice K мені дуже подобається. Я давно за ним стежу, часто ношу в житті, навіть вдягала на сцену. Тому, коли дівчата запропонували колаборацію, я миттєво відреагувала. Alice K для мене як свято — бренд відрізняється від інших, має свій особистий стиль. Знаю по собі, як одяг може впливати на настрій: вдягаєш щось гарне зранку — і весь день вже йде інакше. Тому мені хотілося зробити разом з Алісою дещо таке, що допоможе дівчатам почуватися легкими й романтичними сьогодні, коли в нас так небагато нагод для радості. Я втілила в цій колекції своє бажання нагадати, як важливо себе любити та дозволяти собі бути дівчинкою".

Campaign credits:

Фото: @stephanlisowski

Стилізація:: @alicekukuniak, @m_svyatoslava

Особлива подяка за неймовірно милих зайчиків: @donpionua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.