До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зламати стереотипи: модні образи вагітної Ешлі Грехем

Відома модель plus-size Ешлі Грехем ламає стереотипи про дрес-код майбутніх мам. Ешлі, яка перебуває вже на пізньому терміні вагітності, воліє не відсиджуватися вдома, а регулярно відвідувати світські заходи. Для публічних виходів дівчина вибирає ефектні образи, що підкреслюють її округлий живіт. Так, 10 грудня Ешлі відвідала вечірнє ток-шоу Джиммі Феллона, на яке одягнула відверту сукню з флористичним візерунком House Of CB.

Ешлі Грехем

Квіткова сукня Ешлі нагадала образ вагітної Кім Кардаш'ян у Givenchy на червоній доріжці Met Gala 2013 року. На відміну від Кім, сукня Грехем була коротшою та демонструвала кісточки моделі. На ноги Ешлі взула чорні босоніжки з тонкими ремінцями.

Реклама
Кім Кардаш'ян у Givenchy, Каньє Вест, 2013

З допомогою свого стиліста Джордана Фостера Грехем протягом всієї вагітності використовує обтислі фасони, сміливі візерунки і відтінки, натомість безформних суконь уникає. В арсеналі вагітної моделі переважають вбрання таких брендів, як Christopher John Rogers, Vex Clothing, 16Arlington і Norma Kamali. Vogue.ua зібрав стильні образи вагітної Ешлі Грехем.

<b>беременная Эшли Грэхэм</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.