До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що ваші улюблені знаменитості надягали у свій медовий місяць

Весілля Дженніфер Лопес і Бена Аффлека пройшло приватно, але їхній медовий місяць був справжнім видовищем. Через кілька тижнів після їхньої таємної церемонії в маленькій каплиці Лас-Вегаса молодят разом із сім’єю бачили в різних місцях Парижа: у Луврі, на узбережжі річки Сени, біля Hôtel de Crillon. Для літньої відпустки в Європі зірки зібрали гардероб, наповнений класичними, сезонними базовими речами. Джей Ло носила мідісукні, невеликі сумки та витончені туфлі на підборах. Ключовими брендами для середземноморського гламуру Лопес були Reformation, Valentino та Oscar de la Renta.

Принцеса ДіанаПринцеса Діана

Барвисті квіткові вбранняДженніфер Лопес можна вважати прототипами ідеальних ансамблів для медового місяця. Проте, як показали інші знаменитості, елементи післявесільного гардеробу можуть кардинально відрізнятися. Візьмемо, наприклад, Лілі Коллінз, яка після свого весілля здійснила тур Данією, Норвегією та Швецією і спакувала повну валізу затишних скандинавських пальт та в’язаних шапочок. Або леді Кітті Спенсер, яка вирушила в подорож узбережжям Амальфі зі спідницями з візерунками та сукнями-сорочками Dolce & Gabbana.

Реклама

Від принцеси Діани та Одрі Гепберн до Мерилін Монро та Б’янки Джаггер – в цьому матеріалі Vogue зібрав найкращі образи знаменитостей під час медового місяця.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.