До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 зіркових пар, які таємно одружилися

Поки мільйони користувачів у соціальних мережах фіксують кожен свій крок і викладають його на огляд підписників – світові знаменитості дедалі частіше залишають особисте життя максимально приватним. Навіть замість пишних весіль вони влаштовують камерні церемонії без зайвих очей. Саме так зробили Бен Аффлек і Дженніфер Лопес, які цими вихідними таємно розписалися в Лас-Вегасі. Ми згадали ще 22 зіркові пари, що вибрали приватність.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Наприкінці липня 2022 року — понад 20 років після першої зустрічі та заручин — Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно одружилися на невеликій церемонії в Лас-Вегасі. Цю новину підтвердив журнал People. У матеріалі видання також зазначається, що Лопес подала документи, щоб змінити своє ім’я на Дженніфер Аффлек. Уперше пара познайомилася у 2001-му. Після розірвання заручин у 2004 році вони відновили стосунки у 2021-му.

Реклама
Кортні Кардаш’ян і Тревіс Баркер

На початку квітня з’явилася новина, що всіма улюблена (або принаймні найпопулярніша) пара одружилася. Як повідомляє People, вони побралися в Лас-Вегасі, у культовій весільній каплиці One Love Wedding Chapel, невдовзі після відвідин "Ґреммі". Пізніше пара влаштувала пишне весілля в Італії, після якого Кардаш’ян офіційно змінила ім’я на Кортні Кардаш’ян-Баркер.

Софі Тернер і Джо Джонас

Софі Тернер і Джо Джонас також побралися в Лас-Вегасі. Пара швидко одружилася після церемонії Billboard Music Awards у 2019 році. На церемонії були присутні Diplo та інші брати Джонаса. Згодом Софі й Джо влаштували розкішне весілля у Франції.

Демі Мур і Брюс Вілліс

Побралися в Лас-Вегасі й Демі Мур і Брюс Вілліс у 1987 році. Пара одружилася в Маленькій Білій Каплиці Вегаса. У них з’явилося троє спільних доньок до розлучення у 2000 році.

Памела Андерсон і Томмі Лі

Памела Андерсон і Томмі Лі одружилися в 1995 році на пляжі, знаючи один одного лише чотири дні. Андерсон була в білому бікіні. Мати Андерсон дізналася про це, прочитавши новини в таблоїдах. Пара розлучилася в 1998 році.

Лілі Аллен і Девід Гарбор

Лілі Аллен знає, як створити весільний шик у Вегасі, — одягнути вінтажний костюм Dior. Аллен та її коханий — зірка серіалу "Дивні дива" — одружилися у Вегасі у 2020 році. Єдиними гостями на церемонії були доньки Аллен. Нова родина відсвяткувала подію у фастфуд-закладі In-N-Out.

Біллі Боб Торнтон і Анджеліна Джолі

Біллі Боб Торнтон ще був заручений з актрисою Лорою Дерн, коли втік з Анджеліною Джолі до Лас-Вегаса в 1999 році. Пара одружилася всього за два місяці після знайомства. Вони розлучилися у 2002 році.

Джессіка Альба і Кеш Воррен

Несподіване весілля Альби та Воррена в будівлі суду відбулося, коли Альба була на дев’ятому місяці вагітності їхньою першою дитиною. У дописі в Instagram, присвяченому 11-річчю шлюбу, Воррен написав: "Це не було весілля мрії, на яке ти заслуговувала, насправді це було смішно ніяково. Стоячи під аркою із запорошених пластикових квітів у каплиці суду, ми взялися за руки й сказали „так". Не було поруч ні друзів, ні родини...лише ти, я та працівник будівлі суду, який був нашим свідком. Ми вийшли, тримаючись за руки, сміючись від хвилювання й неврозу".

Скарлетт Йоганссон і Раян Рейнольдс

Попри те, що обидва тепер щасливі в шлюбі з різними людьми, Скарлетт Йоганссон і Раян Рейнольдс одружилися у 2010 році в рідній для Рейнольдса Канаді. Згідно з повідомленнями, лише кілька родичів і друзів були там, щоб засвідчити шлюб пари.

Жизель Бюндхен і Том Бреді

Весілля моделі й зіркового футболіста мало всі передумови для масштабного гуляння, але вони вирішили влаштувати стримане святкування, одружившись у церкві в Санта-Моніці, де були присутні лише їхні батьки та син Бреді. "Ми спланували все приблизно за десять днів, і все вийшло ідеально, — сказав Бреді GQ. — Ми повернулися додому, і я приготував шашлик. У нас було шампанське, торт і трохи морозива. Це була чудова ніч".

Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін

Іншою парою, що одружилася в Каліфорнії, були Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін, які дали одне одному обітниці в готелі у 2003 році, коли Пелтроу була вагітна їхньою дочкою Епл. Згодом у пари народився син Мойсей, перш ніж вони надумали розлучитися у 2014 році.

Мерая Кері та Нік Кеннон

Мерая Кері та Нік Кеннон одружилися під час подорожі на Багамські острови у 2008 році. "Ми розповіли лише тим, хто мав знати. Усім іншим сказали, що збираємося на Багамські острови для знімання відео", — сказав Кері про весілля.

Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем

На Багамських островах також одружилися Пенелопа Крус і Хав’єр Бардем, які втекли на острів, щоб побратися у 2010 році. Наречена була в костюмі авторства Джона Гальяно.

Міранда Керр і Орландо Блум

Після трьох років стосунків австралійська модель Міранда Керр та Орландо Блум одружилися в Лос-Анджелесі у 2010 році. У них з’явився спільний син Флінн, перш ніж вони розлучилися у 2013 році. Нині Керр одружена із засновником Snapchat Еваном Шпігелем, від якого в неї двоє синів, а Блум перебуває в стосунках зі співачкою Кеті Перрі, від якої в нього є донька Дейзі Блум.

Рейчел Вайс і Денієл Крейґ

Вайс і Крейг знали одне одного багато років, перш ніж знову зустрілися на роботі у 2011 році й одружилися через шість місяців після того. Пара влаштувала скромне весілля в Нью-Йорку.

Крістен Белл і Декс Шепард

Белл і Шепард говорили, що вони не одружаться, поки одностатеві шлюби не будуть легалізовані в Каліфорнії. Після того, як це нарешті сталося у 2013 році, пара побралася в будівлі суду Беверлі-Гіллз. Белл була вдягнена у повністю чорний одяг.

Cardi B і Offset

Тоді як Багамські острови, Лас-Вегас і Лос-Анджелес були популярними місцями для одруження знаменитих пар, подружжя музикантів Cardi B та Offset вибрали дещо нетрадиційніше місце: власну спальню! "Ми були так закохані, що одного вересневого ранку прокинулися й вирішили одружитися", – написала Карді про своє весілля у Twitter. У пари є донька й син.

Емілі Ратаковскі та Себастьян Беар-Макклард

Попри те, що вони були друзями багато років, Ратаковскі й Беар-Макклард зустрічалися лише кілька тижнів до того, як заручилися. Ратаковскі розповіла, що Беар-Макклард освідчився під час вечері. Вони одружилися в будівлі суду Нью-Йорка у 2018 році. Наречена була в гірчичному костюмі Zara.

Гаррісон Форд і Каліста Флокгарт

Форд і Флокгарт побралися після багатьох років знайомства у 2010 році. Вони запросили друзів і сім’ю на весілля, а ті навіть не знали, куди вони йдуть.

Саша Барон Коен і Айла Фішер

Лише шість гостей були присутні на весіллі Саші Барона Коена та Айли Фішер у Парижі у 2010 році. "Коли ви щохвилини на очах громадськості, зберегти таку подію в таємниці й зробити все так, щоб ніхто не дізнався, дуже важко", — зізналася пара.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.