До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Дженніфер Лопес у Парижі

Вчора Дженніфер Лопес відзначила день народження – суперзірці виповнилося 53 роки. Щоб відсвяткувати цю подію, вона разом із чоловіком вирушила до Парижа. Погодьтеся, хто не хотів би провести свій особливий день у місті вогнів, всесвітньо відомих тістечок та сліпучої Ейфелевої вежі? З цієї нагоди Лопес привезла стильний, але водночас легкий та свіжий гардероб. Минулої ночі Дженніфер одягнула квітчасту максісукню до підлоги, яку доповнила металізованим клатчем Dolce & Gabbana та безліччю прикрас. Тим часом Аффлек вбрався у приталений костюм сірого кольору.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Наступного ранку вони вирушили до бутика Christian Dior на шопінг. Лопес перевдягнулася в червону сукню-галтер з вирізом спереду, яку доповнила мінісумкою Valentino й голими босоніжками на платформі. Останнім штрихом стали золоті сережки-кільця. Тим часом Аффлек вибрав блакитну сорочку та темно-сині штани. Хоча ви можете думати, що паризький стиль – це бретонські смужки й легкі джинси, але ми вважаємо, що Джей Ло створила стильні європейські образи у свій день народження.

Реклама
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.