До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаменитості готуються до Гелловіну

Попри те, що переддень Дня усіх святих цього року матиме інший вигляд через тривалу пандемію — вирізати гарбузи і прикрашати до свята свій будинок, як і раніше, весело. Знаменитості вже розпочали святкову підготовку. Сальма Хайєк вирушила вибирати гарбуз у стильному осінньому образі. Актриса надягла чорно-бордове вбрання, доповнивши його сумкою Saint Laurent. У лондонській кав'ярні Panzer's, яка працює з 1944 року, цьогоріч створили інстаграмну мінігарбузову локацію. Тим часом Різ Уізерспун не лише прикрасила свій ганок гарбузами всіх кольорів на початку місяця, але й провела вихідні, відвідуючи гарбузові поля.

Шарліз Терон також взяла участь у містичному святі. Вона побувала в каліфорнійському клубі Nights Of The Jack і дивовижним чином виявила своє обличчя на гарбузі. "Ви знаєте, що ви можете зробити це, коли отримуєте свій власний гарбуз!" — написала актриса жартівливий пост у своєму Instagram.

Реклама

Королева Гелловіну Хайді Клум дуже вигадливо прикрасила свої гарбузи — супермодель запросила декоратора, щоб разом з дітьми провести майстер-клас із прикрашання гарбузів. Тим часом Хейлі Бібер розфарбувала свої гарбузи у барвисті відтінки — від яскравого червоного до королівського синього, а Дженніфер Гарнер згадала старий шкільний трюк і сховала маленький гарбуз у великому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.