До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 весняних образів модниці Еймі Сонг

Еймі Сонг — американська модна блогерка, якій щодня вдається надихати більше п'яти мільйонів дівчат по всьому світу на нові експерименти зі стилем. Еймі змогла монетизувати свою пристрасть до моди. Так, у 2016 році вона потрапила до міжнародного рейтину "30 Under 30" журналу Forbes, а в 2019 році посіла друге місце у списку найвпливовіших fashion-блогерів за даними звіту маркетингової компанії Launchmetrics. Зараз з Сонг співпрацюють такі модні Доми, як Louis Vuitton, Chanel, Valentino і Prada.

Еймі успішно закінчила Школу дизайну в Сан-Франциско і зараз спеціалізується на дизайні інтер'єрів, крім того, модниця написала книгу, присвячену веденню Instagram, і створила лінію одягу, яку регулярно демонструє своїм передплатникам. Серед головних правил стилю Еймі Сонг можна виділити: зручність, практичність і модні колірні вкраплення. Цієї весни streetstyle-зірка головних Тижнів моди робить ставку на комфортні трикотажні речі — від помаранчевої сукні Acne Studios до виїзного костюма власної марки. Сонг часто можна помітити в сорочках вільного крою і джинсах, спідницях і базових топах, а також у весняних сукнях з квітковими візерунками і вбранні зі спокусливими вирізами на талії. Vogue.ua зібрав актуальні весняні образи модної блогерки Еймі Сонг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.