До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівич-вечір Пріянки Чопри у кафе Tiffany & Co

Влітку цього року стало відомо про заручини акторки Пріянки Чопри. Пропозицію її наречений Нік Джонас зробив 18 липня, у день народження Пріянки, а вже в серпні можна було побачити обручку з великим діамантом. Весілля відбудеться у неділю, а 29 жовтня на четвертому поверсі флагманського магазина Tiffany & Co в Blue Box Cafe відбувся веселий дівич-вечір, який організували подружки нареченої.

Пріянка Чопра

36-річна зірка серіалу "Куантіко" була одягнена в сукню Marchesa, стиліст зірки Мімі Катрелл також підібрала туфлі Christian Louboutin і прикраси Tiffany & Co, а над макіяжем Чопри попрацювала візажист Юмі Морі. На вечірку прийшли близько 100 осіб, зокрема, Даніель Джонас, Келлі Ріпа і Люпіта Ніонго, також була присутня мама нареченого, Деніз Міллер-Джонас. Нік Джонас з батьком прибули в кінці вечірки, а гості після заходу отримали знакові коробочки Tiffany з тістечками і сувенірами.

Реклама

<b>чопра</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.