До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Алісія Сільверстоун повторила легендарний образ з фільму "Нетямущі"

Майже 28 років після прем’єри фільму "Нетямущі" Алісія Сільверстоун відродила свій іконічний образ, одягнувши картатий костюм з мініспідницею.

У барвистому костюмі Алісія Сільверстоун зʼявилася у промороліку Super Bowl для платформи Rakuten. Рекламна кампанія залучила також одного з реальних друзів акторки зі світу моди – дизайнера Крістіана Сіріано. Саме він створив цей оновлений образ у жовту клітинку. До того ж, уже скоро Сіріано представить ще три образи, натхнені "Нетямущими", під час свого майбутнього показу.

Реклама

Крістіан Сіріано та Алісія Сільверстоун
Крістіан Сіріано та Алісія Сільверстоун

Крістіан Сіріано зʼявився в рекламі Rakuten в епізодичній ролі як один зі студентів дебатного класу Шер. Він також прокоментував, що жовтий картатий принт резонував протягом багатьох років, тому що це сміливий, графічний та абстрактний візерунок. Сіріано модернізував костюм, додавши інший візерунок у клітинку, укорочений піджак без кардигану, чорні туфлі та дорослішу версію плісированої мініспідниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.