До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних прийомів Памели Андерсон з 1990-х

1 липня — день народження Памели Андерсон, яскравої зірки 1990-х, акторки, моделі, продюсерки, авторки книжок і живої легенди тієї епохи, про яку знімають фільми і серіали. Їй виповнилося 56 років.

Памела Андерсон і Томмі Лі

Окремої уваги вартий тодішній стиль Памели Андерсон, про яку 1992 року після виходу "Рятувальників Малібу" дізнався весь світ. Її гардероб — точна ілюстрація естетики 1990-х, у якій кришталевий мінімалізм легко поєднувався з відвертістю та гранжем. Ми уважно вивчили архівні світлини актриси з дев’яностих і виявили ключові тренди, що актуальні й сьогодні.

Реклама
Памела Андерсон

Оголений живіт

Моду 1990-х складно уявити без оголеного живота. Щиро любила цей тренд і Памела Андерсон, яка тоді могла похвалитися ідеальним пресом. Природно, що, крім живота, епатажна акторка окреслювала і груди, що стали буквально загальною назвою в індустрії пластичної хірургії.

Next Door Girl

В юності Памела Андерсон залюбки експлуатувала образ сусідської дівчини — запальної і сексапільної. В архівах збереглося чимало фото, де вона носить речі, що є в гардеробі кожної американки — короткі джинсові шорти, сукня-поло з емблемою улюбленої футбольної команди й вільна бавовняна сорочка.

Рятувальниця Малібу

Світову популярність Памелі Андерсон приніс серіал "Рятувальники Малібу", а купальники стали невіддільною частиною її образу. До речі, актриса була запеклою прихильницею саме закритих моделей без зайвих деталей і декору.

Маленька чорна сукня

Маленька чорна сукня — ще один маркер естетики 1990-х. Лаконічна й мінімалістична, в руках Памели Андерсон вона перетворювалася на справжню зброю спокушання. У тодішньому гардеробі актриси тоді можна знайти безліч різних варіацій — від мінісуконь на тонких бретельках до трикотажних моделей до підлоги.

Lady Boss

Памелу Андерсон називали секс-символом 1990-х, чим актриса вміло користувалася. Однак нерідко вона вибирала й стриманіші образи, часто натхнені чоловічим стилем. У маскулінних жакетах вона мала не менш спокусливий вигляд.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.