До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два нові образи Пенелопи Крус у Chanel

Нині Пенелопа Крус перебуває в промотурі, присвяченому фільму "Офіційний конкурс", у якому вона виконала головну роль. 21 лютого в Мадриді відбулася прем’єра нової стрічки режисерів Гастона Дюпри й Маріано Кона, якій передувала пресконференція. Природно Пенелопа встигла побувати на двох заходах і продемонструвала цього дня два модні образи. Як глобальна амбасадорка бренду Chanel на офіційні заходи Крус зазвичай приходить в образах французького модного Дому. Так сталося й цього разу. На червону доріжку Пенелопа вдягнула коротку джинсову сукню, прикрашену монограмою Chanel у вигляді подвійної літери C. Пурпурове вбрання з колекції весна-літо 2022 Крус доповнила класичною стьобаною сумкою бренду й туфлями на платформі.

Пенелопа Крус у Chanel

На цьому модні виходи чорнявки не закінчилися. Услід за ефектним міні, Пенелопа вирішила здивувати своїх шанувальників і вибрати довжину максі цього разу. Крус одягнула довгу чорно-білу сукню Chanel з колекції Resort 2022, прикрашену графічними зображеннями. Сукня з відкладним коміром і розкльошеними рукавами була декорована чорними ґудзиками. Завершили образ сережки-кільця Chanel.

Пенелопа Крус у Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.