До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеальне вбрання для прохолодних літніх дощових днів від Дуа Ліпи

Цьогоріч літо застає нас зненацька мінливістю погоди. Цієї миті сонячні промені обпікають шкіру, а наступної — приходить потужна злива, а вітер збиває з ніг. Власне, виникає запитання, як вбратися, зважаючи на те, що всі стихії можуть завдати удару одночасно?

Реклама

Здається, Дуа Ліпа знайшла ідеальну формулу вбрання для мінливих літніх днів. Нещодавно співачка вирушила на шопінг в бутик Bottega Veneta в Лондоні. Повсякденний образ Дуа Ліпи з великої шкіряної куртки в мотостилі та потертої джинсової мініспідниці доповнили високі шкіряні чоботи на підборах — чудовий ансамбль для англійського літа.

Найкраща деталь вбрання попзірки — шкіряні гетри, натхнені традиційним аксесуаром для походів. Це спеціальні чохли сидять на щиколотках черевиків або поверх штанів, щоб захистити ноги від бруду, пилу, води чи інших неприємностей, які трапляються під час походу. Врешті, немає нічого гіршого, ніж сміття, яке застрягло у вашому взутті, особливо якщо чоботи такі гарні, як у співачки.

Це не перший випадок, коли світ походів та гір став джерелом натхнення для створення найбажаніших модних аксесуарів. Стиль горпкор, у всіх його різноманітних формах, адаптували такі бренди для активного відпочинку, як-от Arc’teryx і Salomon. Відтоді вони стали неймовірно популярними завдяки увазі знаменитостей, зокрема Белли Гадід чи Ріанни. Своєю чергою The North Face у співпраці з Gucci створив капсульну колекцію аксесуарів та взуття, доповнених культовою монограмою флорентійського модного Дому. Всі ці речі поєднують у собі стильність і практичність, як вправно доводить Дуа Ліпа.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.