До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Дженніфер Еністон у чорному комбінезоні

Маленькі чорні сукні — таємна зброя Дженніфер Еністон. У 1990-х і 2000-х вона регулярно віддавала їм перевагу й досі вибирає стиль total-black для своїх найяскравіших виходів. Зокрема, 9 грудня Дженніфер Еністон відвідала щорічну церемонію вручення премії The Hollywood Reporter Power 100 Women in Entertainment у Лос-Анджелесі, де дістала нагороду Шеррі Лансінг за лідерство. На сцену Еністон вийшла в чорному комбінезоні без бретельок і поясом на талії. До слова, саме силует з оголеними плечима — фірмовий образ Дженніфер.

Дженніфер Еністон

Але вернімося до чорних суконь — кілька таких вона вдягнула для виступів у 2020 і 2021 роках. Серед них — ефектна сукня Dolce & Gabbana, у якій вона завітала на шоу Джиммі Кіммела у вересні; вінтажна сукня Джона Гальяно для Dior, яку актриса вдягнула на церемонію "Еммі" минулого року; розкішна сукня Dior Haute Couture, яку вибрала як вбрання на вручення премії "Золотий глобус – 2020". Хоча недавні виходи Еністон у чорному кольорі гідні захвату, справжня любов до чорного в неї прокинулася в 1990-х. Згадайте її сміливу сукню з глибоким викотом, яку вона вдягнула на церемонію вручення премії "Оскар" у 2000-му, або силуетну сукню з високими рукавичками на церемонії вручення "Еммі" в 1995-му. Більше фірмових образів Дженніфер Еністон у чорних сукнях дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.