До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мюлі, сумка-відро та льон: 6 наймодніших образів червня, які варто спробувати

Червень — символічний місяць: хтось нарешті вирушає на канікули, хтось планує відпустку, а хтось — вигадує літні стилізації, щоб навіть в офісі наповнити себе відпочинковим настроєм. І ким би не були ви, подивіться на стильні літні образи, які точно захочеться спробувати цього сезону.

Сліпдрес + мюлі

У червні светри та світшоти нарешті відходять на задній план і настає час, коли можна носити зручні та вишукані сліпдреси. Поєднуйте сукню сліп з мюлями на середніх підборах.

Реклама

Melodie Jeng/Getty Images
Melodie Jeng/Getty Images

Лляний костюм + біркенштоки

Легкий, зручний та м'який образ. Лляні костюми з сорочки та штанів є ідеальним комплектом для поєднання з Birkenstock 1774 чи балетками.

Jeremy Moeller/Getty Images
Jeremy Moeller/Getty Images

Смужка + бантик у волоссі

Коли літо асоціюється з морем, варто носити смужку. Анімалістична смужка теж рахується, а бант у волоссі стане відмітним акцентом у стилі Французької Рив'єри.

Claudio Lavenia/Getty Images
Claudio Lavenia/Getty Images

Довга сукня + протисонцеві окуляри

Обов'язковим атрибутом довгих сонячних днів має бути довга сукня на бретельках, яку можна поєднати з жакетом, якщо трапиться надто прохолодне приміщення із включеним кондиціонером. Сумка з рафії стане ідеальним літнім аксесуаром, а Birkenstock Arizona — взуттям. І пам'ятайте про окуляри.

Christian Vierig/Getty Images
Christian Vierig/Getty Images

Футболка + балетки

Якщо ви слідкуєте за футболом, то знаєте, що чемпіонат Європи починається в червні. Стильна ідея для вболівальників: футболка національної збірної, мідіспідниця та балетки. Протисонцеві окуляри, щоб захиститися від яскравих променів, — обов'язковий елемент образу.

Edward Berthelot/Getty Images
Edward Berthelot/Getty Images

Прозора спідниця + сумка-відро

Нарешті можна вільно гратися з прозорими речами! Поєднайте вільну довгу футболку із прозорою спідницею, яку вдягнете зверху на джинси. Мінімалістичне взуття на кшталт чорних мюль та в'язана сумка-відро гарно доповнять образ.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images
Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.