До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева монохрому: 3 весняні образи Бріжит Макрон

Три останні дні видалися насиченими для французького президентського подружжя, що зустрічало керівника Китайської народної республіки Сі Цзіньпіна. За цей час вони встигли не тільки зустрітися в Парижі, але і з'їздити у Прованс. Перша леді Франції, Бріжит Макрон знову продемонструвала, що не дарма її називають королевою монохрому. Кожен з її образів був витриманий лише в одному кольорі – це мало елегантний і стриманий вигляд, але при цьому по-весняному свіжий.

Еммануель і Бріжит Макрони

Так, 25 березня на зустріч у Провансі місіс Макрон одягнулася в найкращих традиціях дипломатичного дрес-коду. Її костюм, що складається з прямої лаконічної сукні і однобортного пальта був витриманий в небесно-блакитному відтінку, що нагадало про вже історичні виходи Жаклін Кеннеді, а ще – Меланії Трамп. Потім перша леді продемонструвала, що монохром чудовий для вечірніх образів також. Її коралова сукня довжини до підлоги була настільки самодостатньою, що не вимагала ніяких доповнень. Завершальним образом стала сукня насиченого синього відтінку з улюбленими для неї армійськими мотивами. Головному бренду в своєму гардеробі вона не зраджує – це Louis Vuitton.

Еммануель і Бріжит Макрони
Еммануель і Бріжит Макрони
Еммануель і Бріжит Макрони

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.