До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зоряна доріжка: Miu Miu Resort 2019

Зірковий склад шоу Miu Miu Resort 2019, що відбулося в старовинному паризькому готелі Regina Louvre (його побудували далекого 1900 року) не міг не вразити: в першій же частині на подіум вийшли Наомі Кемпбелл, Хлоя Севіньї, Адріана Ліма, Джорджія Мей Джаггер, Кайя Гербер, Кейт Босуорт, а закривала показ актриса Ума Турман. Взагалі, Міучча Прада дуже полюбляє своїх "дівчаток Miu Miu", майже ні один показ не минає без потужної групи підтримки.

Ума Турман на показі Miu Miu Resort 2019

Сам показ відбувався серед мармурових підлог, старовинних кришталевих люстр і витіюватих вінтажних меблів антураж був стилізований під розкішний Miu Miu клуб, про що красномовно повідомляла табличка на вході. Колекція органічно відобразила атмосферу Regina Louvre. Парча з анімалістичними принтами і напівпрозорі тканини кольору курної троянди і ніжної м'яти, мюлі на пластикових підборах і кеди з підошвами "потворних кросівок", бомбери із золотої шкіри і блискучі банти, великі камені і легке пір'я все дуже в дусі Miu Miu, казково і заворожує.

Реклама
Хлоя Севіньї на показі Miu Miu Resort 2019
Наомі Кемпбелл на показі Miu Miu Resort 2019
Miu Miu Resort 2019
Miu Miu Resort 2019
Miu Miu Resort 2019
Міучча Прада

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.