До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчата Miu Miu: 16 головних муз Міуччі Прада

Головні шанувальниці Міучча Прада і за сумісництвом музи дизайнера Miu Miu – завжди в першому ряду. Щораз всім своїм виглядом дівчата демонструють, що перебувають з творцем на одній хвилі. Протягом багатьох років ці обраниці Prada спритно змішують жіночність з нешанобливою чарівністю і спонтанними примхами, немов ретельно відображають колекції модного будинку.

Дакота й Ель Феннінг

І ось кілька прикладів. Ель Феннінг, яка прийшла на останнє шоу, вибравши помаду відтінку глибокого мерло, в компанії своєї сестри Дакоти з її неймовірними бірюзовими стрілками. Для показу осінь-зима 2014 року лауреат премії Оскар Люпіта Ніонго вибрала лавандовий блиск і схожі тіні, в результаті створивши ідеальний монохромний образ. Під час весняної колекції 2016 року актриса Леа Сейду додала яскравості жіночному бобу, вибравши цегляно-червону помаду і зробивши манікюр відтінку танжерин. За три роки до цього Аманда Сейфрід з'явилася в яскраво-червоному брючному костюмі, доповнивши свій образ глибоким фіолетовим блиском.

Реклама
Аманда Сейфрід

У той час як кінозірки й дівчата з обкладинок є постояльцями показів Miu Miu, Будинок моди також має історію, що розповідає про міжнародні інді-улюбленці майбутніх It girls. На шоу в 2016 году зірка фільму "Любов – хвороба" Зо\ Казан прикрасила свій білявий боб синім бантом, а Маргарет Куеллі з "Залишені" відмовилася від аксесуарів на користь начосу в стилі Бріжіт Бардо. А французька співачка Soko своїми розтушованими стрілками довела, що в краси немає меж.

Vogue.ua пропонує ближче роздивитися головних улюблениць Міуччі Прада.

<b>Музы Миуччи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.