До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знайомство з мокасинами Gommino у київському бутику Tod's

Торік компанія MTI Fashion відкрила перший в Києві бутик італійського бренду Tod's, відомого своїми мокасинами Gommino. Тепер українські модники можуть з легкістю вибрати ідеальну для себе пару, адже в магазині їх кілька десятків: із замші, шкіри, деніму і найрізноманітніших кольорів. Ознайомити клієнтів бренду з легендарними Gommino до Києва приїхав артизанал бренду, який розповів про процес їх створення і заодно показав його.

Так, головна особливість цих мокасинів – це підошва, точніше її відсутність у класичному розумінні слова. Замість однієї злитої поверхні в Tod's використовують 133 шипи, які забезпечують комфорт і неймовірну м'якість. Складаються мокасини з 35 елементів, а щоб вони перетворилися на повноцінне взуття потрібно зробити близько 100 операцій.

Реклама

Ознайомитися ближче з новою весняно-літньою колекцією, побачити процес народження мокасинів і отримати пам'ятний подарунок, а саме брелок з власними ініціалами, в бутик прийшли посол Італії в Україні, Давиде Ла Чечілія, телеведуча Олена Філонова, CEO Intertop Сергій Бадритдинов.

<b>TODS_Opening</b>

Київський бутик Tod's у соціальних мережах:

Instagram: @mti.fashion

Facebook: www.facebook.com/mtifashion.official

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.