До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веня Брикалін про показ Moschino x H&M у Нью-Йорку

Увечері 24 жовтня в Нью-Йорку відбувся показ колекції H&M [tv] MOSCHINO – спільного проекту шведського ритейл-гіганта та італійського модного Дому. Якби такої колаборації не було, її треба було б придумати – кращого провідника у світ високої моди, ніж променистий дизайнер Джеремі Скотт, який керує Moschino, сьогодні, мабуть, годі й знайти.

Moschino x H&M

"Це мій подарунок шанувальникам", – розповідав Скотт перед показом. Разом з креативним директором H&M Анн-Софі Йоганссон вони склали життєрадісну колекцію в найкращих традиціях епохи MTV на зорі нульових. На подіумі – іскристий мікс вуличного одягу: об'ємні парки та комбінезони, розшиті лелітками, леопардове хутро і масивна біжутерія, яка не дасть Міссі Елліотт і Гвен Стефані спати ночами.

Реклама
Moschino x H&M
Moschino x H&M

Показ H&M [tv] MOSCHINO обставили як посвяту Нью-Йорку – в глибині залу збудували бродвейську сцену з конструктором багатоповерхівок, на величезних екранах з Times Square транслювали великі плани моделей. На подіумі – гримуча суміш з стріт-кастингу і найсексуальніші дівчата планети: сестри Хадід, Кендіс Свейнпол та Ізабелі Фонтана. Закривала показ непереможна Наомі Кемпбелл у сукні гламазонки під гімн New York Аліші Кіз.

Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M

За святом H&M і Moschino з першого ряду спостерігали Періс Гілтон, зірка бурлеску Аманда Лепур, діджей Лі Лезарк з Misshape і ще сотня нових зірок Instagram, одягнених у речі з нової колекції. Те, як відкрито і невимушено ці молоді люди поводяться на публіці і під прицілом соціальних медіа, заворожує – робочий реквізит в кристали, золото і лелітки виявляється тільки допомагають. У цьому, напевно, і є магія Джеремі Скотта – його неможливий дизайн на правильних людях має вигляд найпростіших і найорганічніших речей на світі.

Moschino x H&M

Мимоволі починаєш хотіти бути одним з них. Офіційні продажі колекції H&M [tv] MOSCHINO стартують 8 листопада. Я у справі.

Весь показ можна побачити тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.