До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про Тиждень високої моди осінь-зима 2021/2022

У той час як більша частина модної індустрії переживає збої через пандемію, кутюрні шоу як і раніше продовжуються, пропонуючи увазі сенсаційні моменти. Майбутній розклад Тижня високої моди сезону осінь-зима 2021/2022, що триватиме з 5 по 8 липня, наповнений не тільки великими гравцями, а й новими талантами. Нас чекає колекція дизайнера Тітосе Абе для Jean Paul Gaultier, перший кутюрний показ Balenciaga за 53 роки, дебютна колекція Pyer Moss і багато інших цікавих моментів, які не можна проґавити.

Schiaparelli весна-літо 2021

Відразу після Другої світової війни найшанованіші модні Доми, серед яких Chanel, Christian Dior, Schiaparelli і Givenchy, було запрошено в Паризький синдикат високої моди, щоб продемонструвати унікальні витвори, дотримуючись певних правил, як-от видатна майстерність, копіткість у деталях і мінімальна кількість годин, витрачених на створення виробів. З моменту першого заходу Тиждень високої моди залишив неабиякий слід в історії моди завдяки своїм вишуканим виробам — на думку відразу спадає ефектне шоу Versace осінь-зима 1995/1996, сповнене гламурних виходів супермоделей, і постапокаліптична презентація Chanel осінь-зима 2013/2014.

Реклама
Versace осінь-зима 1995/1996
Chanel осінь-зима 2013/2014

Цього сезону нас чекає поєднання віртуальних і реальних шоу. Знамениті модні Доми, зокрема Christian Dior, Chanel, Jean Paul Gaultier і Balenciaga, вирішили представити живі виступи обмеженому списку гостей. Тим часом Fendi, Maison Margiela і Schiaparelli дотримуватимуться диджитального формату.

Giambattista Valli осінь-зима 2020/2021

Серед інших моментів, які не можна проґавити: перша віртуальна презентація нью-йоркського лейбла Pyer Moss, завдяки якій креативний директор Кербі Жан-Реймонд став першим чорношкірим американським дизайнером, що з’явилися в розкладі. Друга кутюрна колекція молодого дизайнера Шарля Де Вільморена також буде представлена ​​в цифровому форматі. Крім офіційного складу, креативний директор Пітер Мюльєр — права рука Рафа Сімонса в Jil Sander, Christian Dior і Calvin Klein — представить свою першу колекцію для Maison Alaïa. І не можна забути про показ Valentino, який відбудеться за кілька днів після завершення офіційного розкладу у Венеції.

Elie Saab осінь-зима 2020/2021

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.